in ,

Nick Fury Dizisi Fury Files Disney+’a Geliyor

Nick Fury kendi dizisine kavuştu. Fury Files adlı Disney+ animasyonu; Iron Man, Thor, Captain America ve Spider-Man gibi ünlü kahramanları daha yakından tanıtacak.

Nick Fury Samuel L. Jackson
- Reklam -
- Reklam -

Nick Fury sonunda kendi dizisine kavuştu! Gizemli direktör, Fury Files adlı yeni Disney+ dizisiyle tüm favori Marvel kahramanlarını kapsamlı bir dosyayla bizlere anlatmaya hazırlanıyor. Üstelik buna kötü karakterler de dahil.

Fury Files adlı yeni Disney+ animasyon dizisi; Iron Man, Thor, Captain America, Spider-Man ve çok daha fazla süper kahramana derinlemesine bakış atmamızı sağlayacak. Tüm bu gizli dosyaları bizlere anlatacak rehber ise S.H.I.E.L.D. yöneticisi Nick Fury’den başkası değil. Ancak seslendirmeyi yapacak isim Marvel Sinematik Evreni’nden tanıdığımız Samuel L. Jackson değil, 2012 ve 2017 yılları arasında yayınlanmış Ultimate Spider-Man çizgi dizisinde de karaktere sesiyle hayat veren Chi McBride olacak.

Marvel Entertainment, sürpriz bir şekilde Disney+ için yepyeni bir animasyon dizisinin duyurusunu yaptı. Fury Files, The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes ve X-Men: The Animated Series gibi popüler Marvel animasyon dizilerinden kesilmiş hareketli çizgi roman ve sahnelerin bir kombinasyonunu kullanacak. Böylece hayranlara en sevdikleri Marvel kahramanları ve kötü adamlarını daha fazla tanıtacak yeni bir seri ortaya çıkmış olacak.

- Reklam -

Fury Files, 15 Mayıs’ta Disney+ Üzerinden Yayınlanacak

Nick Fury Fury Files Disney+

Marvel’ın resmi olarak sunduğu tanıtım metni de şu şekilde:
Fury Files, 15 Mayıs Cuma günü Disney+ üzerinden yayınlandığında Nick Fury’nin her bir Marvel süper kahramanına ait dosyalar barındırdığına şaşırmayın. Fury Files, Marvel kahramanları ve kötü adamlarına ait S.H.I.E.L.D. istihbaratıyla ilgili çok gizli bilgiler sağlar. Tüm bunlar, animasyon ve çizgi romanlardaki bir takım görüntülerin kombinasyonuyla gizemli Fury tarafından anlatılacak. Her bir kahraman hakkında çok daha fazla bilgi mi edinmek istiyorsun? Fury sana istediğin bilgiyi sağlayacak.
Fury Files, Marvel’s Future Avengers’ın ikinci sezonundan bir hafta önce, 15 Mayıs 2020 tarihinde Disney+ kütüphanesindeki yerini alacak.

Marvel Comics’in en gizemli karakterlerinden biri olan Nick Fury, S.H.I.E.L.D. adlı istihbarat örgütünün yöneticisidir. Uzaydan gelecek farklı ırklara karşı dünyayı savunmak adına Avengers adlı protokolü başlatan ajan da bizzat kendisidir.

- Reklam -

Duyurulan bu yeni animasyon dizisi duyurusunu sizler nasıl buldunuz? Bir şekilde izlemeyi düşünüyor musunuz? Kayıp Rıhtım Forum üzerinden yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Spider-Man 3 Filminde Charlie Cox’lu Daredevil Umutları Suya Düştü

Kaynak: Slash Film

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Expelliarmus Expelliarmus dedi ki:

    Konudaki resim Agents of shield dizisinden. Nick Fury o dizinin 5 sezonunda sadece 2 bölüm oynadı. O da kısa sahneler. Hayırdır nasıl olur bu diyordum ki zaten animasyon dizisi diyor. Umarım güzel olur yine de. Ultimate Spiderman veya Avengers Assemble gibi olursa sevilir bence.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Last of Us 2 Fragman

The Last of Us 2 Fragmanı Yayında – Türkçe Dublajlı

Stranger Things 5. Sezon

Netflix, Koronavirüs Sonrası Çekimlere Nasıl Devam Edecek?