in , ,

Pokémon Evreninde Yeni Çağ: Ash Ketchum’ın Vedasından Sonra Yeni Anime “Horizons”tan Fragman

Pokémon Horizons fragmanı yayınlandı. Ash ve Pikachu’nun vedasının ardından, Pokémon evreni yeni bir anime macerasına atılıyor.

Pokémon Horizons Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Pokémon Horizons fragmanı görücüye çıktı. Pokémon Company, ünlü anime serisinde yeni bir dönemin kapılarını aralıyor.

25 yıllık bir maceranın ardından Ash Ketchum ve Pikachu’nun maceraları, 24 Mart 2023 tarihli final bölümü ile sonra erdi. 26 sezon boyunca devam eden hikâyede Ash ve Pikachu, The Rainbow and the Pokémon Master! adlı bölümle son kez izleyicilerle buluştu. Bu bölüm, animenin ana serisinin 1249. bölümü olarak kayda geçti.

Ash’in hikâyesi, 11 bölümden oluşan Pokémon Ultimate Journeys: The Series ile tamamlandı ve eski yol arkadaşlarının bir araya geldiği özel bölümlerle veda niteliği taşıdı. Final bölümü, dizinin başlangıcına göndermeler yaparak izleyicilere anlamlı kareler sundu. Ash en sonunda Pikachu ile yeni maceralara atılmak üzere bir yol ayrımında koşmaya başladı. Bu özel bölüm, hayranların Ash ve Pikachu’nun maceralarına veda etmelerine ve unutulmaz anıları hatırlamalarına izin verdi.

- Reklam -

Pokémon Horizons

Ancak Ash’in gidişi elbette marka için bir son değil. Geçen yılın sonunda yapılan duyuruda yeni serinin Scarlet ve Violet oyunlarının kız ve erkek başkarakterlerine, yani Liko ve Roy’a odaklanacağı duyurulmuştu. Şimdi de, Ash Ketchum’ın vedası ile birlikte tam adı Pokémon Horizons: The Series adlı anime macerasından ilk resmi fragman paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Pokémon Horizons Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Pokémon Horizons’da, ortak Pokémon’u Sprigatito olan kahramanlar Liko ve Roy, yolculukları boyunca birçok karakterle karşılaşacaklar. Bu karakterler arasında, Friede ve Kaptan Pikachu tarafından yönetilen ve zeplinle seyahat eden Rising Volt Tacklers grubu da yer alacak.

Yeni grupta yer alan karakterler arasında mekanik ve elektrik işlerine ilgi duyan ve ortağı Metagross ile birlikte seyahat eden Orla; yemek pişirme konusunda uzman olan Murdock ve ortağı Rockruff; iyileştirici tedavilerde uzmanlaşmış Mollie ve ortağı Chansey ve Ludlow bulunuyor. Liko ve Roy, ortağı Pokémon Ceruledge’nin de bulunduğu ve Explorers adlı bir organizasyona mensup olan Amethio ile birlikte, popüler bir video yayıncısı olan Nidothing ile de karşılaşacaklardır.

- Reklam -

Yeni seri bu yıl içerisinde başlayacak olsa da henüz gün ve ay olarak bir tarih verilmedi.

Pokémon Horizons fragman

The Pokémon Company International’ın pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Taito Okiura yaptığı açıklamada, “‘Pokémon Horizons: The Series’, Pokémon dünyası hakkında yeni harikaları keşfeden ve büyüleyici keşifler yapan heyecan verici bir yolculuk olacak,” dedi.

Yeni Pokémon macerası Horizons’un fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nineteen Steps: Millie Bobby Brown'ın İlk Romanı Çıkıyor

Stranger Things’in Yıldızı Millie Bobby Brown Roman Yazdı: “Nineteen Steps”

Grey’s Anatomy 20. Sezon Onay

ABC’nin En Uzun Soluklu Dizisi “Grey’s Anatomy” 20. Sezon Onayını Aldı