in ,

Shadow and Bone Çıkış Tarihi: Netflix’in Gölge ve Kemik Uyarlaması Ufukta Gözüktü

Shadow and Bone çıkış tarihi paylaşıldı. Gölge ve Kemik uyarlaması yeni Netflix dizisi yayın tarihi, kısa bir tanıtım ile duyuruldu.

Shadow and Bone İncelemesi Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Shadow and Bone ilk fragmanı ve çıkış tarihi paylaşıldı. Leigh Bardugo’nun çok satan Gölge ve Kemik serisinden uyarlanan dizisi, kısa süre içerisinde macerasına başlıyor.

Netflix dizisi olacağı haberlerini ilk defa 2019 başlarında duyduğumuz Grishaverse romanları sonunda ete kemiğe bürünür halde karşımıza çıkıyor.

Shadow and Bone, yetim bir asker olan Alina Starkov’un savaş mağlubu ülkesini kurtarabilecek özel bir gücü keşfetmesiyle ve ardından yaşananları konu ediniyor. Alina Starkov, Karanlıklar Diyarı’ndaki tehdidin büyümesiyle, Grisha isimli seçkin bir büyülü asker ordusuna katılıp bildiği her şeyden uzaklaşır. Gücünü geliştirmek için mücadele verdiği sırada, müttefiklerin ve düşmanların bir olabileceğini ve dünyadaki hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını fark eder. Karizmatik suçlulardan oluşan tehlikeli bir grubun oyuna dahil olması, hayatta kalmak için sihirden çok daha fazlasının gerektirdiğini gösterir.

- Reklam -

Ülkemiz okurlarınca da çok beğenilen ve barındırdığı fantastik unsurlar ile adından söz ettiren kitap serisi, eleştirmenlerce de olumlu notlar aldı. Dizinin çıkış tarihi için hazırlanan ilk kısa fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Shadow and Bone Çıkış Tarihi Duyurusu | İZLE

YouTube video

Dizinin sorumlu koltuğunda Bird Box, Arrival, Final Fantasy 5 ve The Thing gibi yapımlarla tanınan Eric Heisserer bulunuyor. Heisserer, yürütücü yapımcılığı Leigh Bardugo ile birlikte üstleniyor. Alina Starkov rolünde Jessie Mei Li, Malyen Oretsev rolünde Archie Renaux, Kaz Brekker rolünde Freddy Carter, Inej rolünde Amita Suman, Jesper Fahey rolünde Kit Young ve General Kirigan rlünde Ben Barnes bulunuyor.

21 Laps Entertainment’ın hazırladığı dizinin her bölümü birer saatten ve toplamda 8 bölümden oluşuyor.

- Reklam -

Shadow and Bone, Nisan 2021’de Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Yapım, diğer tüm Netflix orijinal içeriklerinde olduğu gibi tüm bölümleriyle tek seferde yayınlanacak.

Leigh Bardugo imzalı Grishaverse serisi toplamda üç kitaptan oluşuyor. Serinin ilk kitabı olan Gölge ve Kemik 2012’de, ikinci kitabı Kuşatma ve Fırtına 2013’de ve son olarak Çöküş ve Yükseliş de 2014 yılında yayınlandı. Kitaplar dilimize Martı Yayınları tarafından kazandırıldı.

Çıkış tarihi için hazırlanan ilk kısa fragmanı sizler nasıl buldunuz? Kitabı okumuş muydunuz? Yeni diziden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for M3rett0 M3rett0 dedi ki:

    Hollywood’un Harry Potter kadar tutacak genç yetişkin arayışları sürüyor.

  2. Avatar for Nehuel Nehuel dedi ki:

    İyi de 2. Kitap Kuşatma ve Fırtına 3. Kitap Çöküş ve Yükseliş.

  3. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Kitabı okumuş birisi olarak Netflix in altından kalkabileceği bi iş olduğunu düşünmüyorum.Çok geniş bir evren.Anca film prodüksiyonu kurtarır yani.

  4. Avatar for Pozan Pozan dedi ki:

    Winx’in fragmanını gördükten sonra acaba bu evreni nasıl bir şeye dönüştürecekler diye düşünüyorum.

  5. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Netflixden kaliteli dizi hele hele kaliteli fantastik dizi beklemek saflık olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Firefly Disney+

Firefly Yeniden Çekiliyor: Joss Whedon Dizisi Disney+ ile Geliyor

Justice League The Snyder Cut

Zack Snyder’s Justice League Çıkış Tarihi Duyuruldu