in

Zack Snyder’s Justice League Çıkış Tarihi Duyuruldu

Zack Snyder’s Justice League çıkış tarihi, yönetmen tarafından duyuruldu. Adalet Ligi’nin beklenen versiyonu HBO Max ile gelmeye hazırlanıyor.

Justice League The Snyder Cut
- Reklam -
- Reklam -

Zack Snyder’s Justice League çıkış tarihi, yönetmen tarafından paylaşıldı. Adalet Ligi’nin yıllardır beklenen versiyonu nihayet HBO Max ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Hayranların yıllarca süren kampanyası nihayet sonuç vermiş ve 2016 yılında yayınlanan ancak Joss Whedon’ın yaptığı değişiklikler sonucu beğenilmeyen Justice Leauge filmi, orijinal yönetmeni Zack Snyder’ın son kurgusu ile geleceği doğrulanmıştı.

Zack Snyder’ın bir kez daha projeye geçmesinin en güzel tarafı ise yeni çekimlerin yapılması oldu. İlk defa geçen mayıs ayında duyurulan haberde, yüksek bütçe nedeniyle yapımcının yeni çekimler için onay vermediği bu nedenle sadece elde olan görüntülerin kullanacağı konuşulmuştu. Ancak neyse ki Snyder daha sonra yeni çekimler için onay ve bütçe almış, bizlere gördüğümüzden çok daha fazlasının geleceğini duyurmuştu. Üstelik Jared Leto gibi normalde filmle alakası olmayan bir isim bile, Joker olarak ek çekimler için evrene geri dönmüştü.

- Reklam -

Hayranlar da ardı ardına gelen bu gelişmeler sonrasında ortaya nasıl bir sonuç çıkacağını merakla bekliyor.

Zack Snyder’s Justice League Çıkış Tarihi

Şimdiye dek belirli bir çıkış tarihi duyurulmamıştı. Sadece 2021 yılı içerisinde HBO Max’te her biri birer saatten oluşan toplam 4 bölümün geleceği belirtilmişti. Yine de bu konuda belirli iddialar yok değildi. Zack Snyder’ın Justice League’in 2021’in başlarında bir çıkış hedeflediği ve bunun önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde çıkacağını ima ettiği söyleniyordu. WarnerMedia CEO’su Jason Kilar bir blog yazısında Snyder Cut’ın HBO Max’te “birkaç ay içinde seyirciye ulaşacağını” yazdığı zaman, projenin penceresi daha da daraldı. Şimdi nihayet, yönetmenin kendisi çıkış ayını duyurdu.

Zack Snyder’s Justice League, 2021’in Mart Ayında HBO Max’te Olacak

Vero’daki bir hayranına yanıt veren Zack Snyder, Justice League’in Mart 2021’de prömiyer yapacağından bahsetti. Söz konusu paylaşımın ekran görüntüsüne aşağıdan göz atabilirsiniz.

GÜNCELLEME

Zack Snyder’s Justice League filmi resmi çıkış tarihi açıklandı. Yönetmen, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı gönderide filmin 18 Mart 2021 tarihinde HBO Max’te olacağını belirtti.

Peki ya sizler yaklaşan filmden neler bekliyorsunuz? Sizce ortaya nasıl bir iş çıkacak? Zack Snyder’ın yeniden çekimleri ve kurgusu sonucunda ortaya ilkinden farklı bir yapım çıkar mı dersiniz? Tüm teorilerinizi ve yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Mazotci Mazotci dedi ki:

    Marvel evreni dururken DC filmlerini izlemem açıkçası. Anca DC Marvelle birleşsin DC evreni Marvel evrenine karşı savaşsın yüzyılın filmi olur bence. DC filmleri beni heyecanlandırmıyor açıkçası.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Shadow and Bone İncelemesi Netflix

Shadow and Bone Çıkış Tarihi: Netflix’in Gölge ve Kemik Uyarlaması Ufukta Gözüktü

Himouto! Umaru-chan inceleme

Himouto! Umaru-chan İncelemesi: Gizli Oyun Ustası