in

Squid Game’in Yönetmeni, Gelecek Sezonlarda Leonardo DiCaprio Gibi Hollywood Yıldızlarıyla Çalışmak İstiyor

Squid Game dizisinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk, yapımın gelecek sezonlarında bazı Hollywood yıldızlarını oyunlara dahil etmek istiyor. Bu isimler arasında Leonardo DiCaprio da bulunuyor.

squid game leonardo dicaprio
- Reklam -
- Reklam -

Squid Game dizisinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk, gelecek sezonların kadro mühendisliğine dair bazı ipuçlarını paylaştı. Hwang, Leonardo DiCaprio gibi Hollywood yıldızlarını oyunların parçası yapmak istiyor.

Netflix’in 2021 çıkışlı fenomen dizisi Squid Game için 2. sezon hazırlıkları sürüyor. Oyuncu kadrosunda Lee Jung-jae, Park Hae-soo ve Hoyeon gibi isimlerin bulunduğu yapım; yayınlandığı dönemde platformun en çok izlenen işleri arasında zirveye yerleşmişti.

Güney Kore yapımı dizi, beklenmedik çıkışının ardından popüler kültürde de kendisine yer edinmiş ve geniş kitlelere adını duyurmuştu. Netflix, yapımın popülerliğinin artmasıyla 4.56 milyon dolarlık bir yarışma programı için de düğmeye basmıştı.

- Reklam -

Şimdiyse dizinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk, gelecek sezonlara dair heyecan verici bazı açıklamalarda bulundu.

Squid Game Yönetmeni: “Leonardo DiCaprio Dizinin Hayranı”

Hwang Dong-hyuk, Oscar ödüllü aktör Leonardo DiCaprio’nun potansiyel olarak Kore drama dizisinin 3. sezonunun bir parçası olabileceğini açıkladı. Bununla birlikte yapımın 2. sezon için bütçesinin artırıldığı bilgisi de gündeme geldi. Görünüşe göre artırılan bütçenin bir kısmı, Hollywood yıldızlarını Squid Game’in parçası yapmak için kullanılacak.

Yakın zamanda Emmy Ödülleri’nden de ödülle dönen yapım, gözlerin bir kez daha Güney Kore’ye dönmesine neden olmuştu.

squid game leonardo dicaprio yeni

Leonardo DiCaprio’nun dizinin hayranı olduğunu bildiğini aktaran Dong-hyuk, yaptığı açıklamada olası 3. sezon için, “Belki zaman ya da şans izin verirse, Leo’dan oyunlara katılmasını isteyebiliriz,” ifadesini kullandı.

Henüz 2. sezonu yayınlanmayan dizi, 3. sezon için resmi bir onay almış değil. Dolayısıyla Dong-hyuk’un açıklamaları şimdilik bir ipucundan ibaret.

Yönetmen ayrıca 2. sezonun hâlâ Kore’de geçtiğini ve Koreli oyuncularla çekildiğini de sözlerine ekledi.

- Reklam -

Squid Game 2. sezon çekimleri 2023 yılında başlayacak ve yapımın tahmini yayın tarihi 2024 olacak. Hwang, devam sezonunda hangi oyuncuların yer alacağına karar vermiş olsa da şimdilik bu isimler açıklanmadı.

squid game leonardo dicaprio netflix

Hwang daha önce verdiği bir demeçte “Çok sarhoş olup gevezelik edersem, spoiler vermememe engel olmak için beni boğmanızı rica ediyorum,” ifadesini kullanmıştı.

Bloomberg’ün bir makalesine göre, dizinin ilk sezonunun bütçesi 21,4 milyon dolar olarak hesaplandı. Artırılan 2. sezon bütçesinin ne kadar olduğu ise şimdilik bilinmiyor.

İlk sezonun detaylı incelemesi için buraya tıklayabilirsiniz.

Siz Squid Game evreninde Leonardo DiCaprio gibi isimleri görmek ister miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

house of the dragon 6 bölüm yeni oyuncu

House of the Dragon’ın Yeni Bölümünde Kritik Oyuncu Değişiklikleri Yaşanacak

hellraiser fragmanı hulu

Clive Barker’ın Korku Klasiği “Hellraiser”ın Yeni Filminden İlk Fragman Yayınlandı