in ,

Stan Lee Belgeseli Duyuruldu: Çizgi Roman Yazarının Hayat Hikâyesi Disney+’a Geliyor

Stan Lee belgeseli duyuruldu. Marvel, çizgi roman yazarının hayatını konu alacak Disney+ yapımını sanatçının 100. doğum gününde kısa bir fragman eşliğinde paylaştı.

Stan Lee Belgeseli Marvel
- Reklam -
- Reklam -

Stan Lee belgeseli, Marvel tarafından duyuruldu. Stüdyo, 100. doğum günü olan 28 Aralık’ta çizgi roman yazarının hayatı hakkında Disney Plus üzerinden yayınlanacağı belgesel hakkında ilk tanıtım fragmanını da paylaştı.

Spider-Man, Fantastic Four, X-Men, Iron Man, Thor, Hulk, Black Widow, Black Panther, Daredevil, Doctor Strange, Scarlet Witch, Nick Fury ve Ant-Man dahil olmak üzere sayısız ikonik Marvel karakterini yaratan Stan Lee, çizgi roman efsaneleri arasında yer alıyor. 2018 yılında 95 yaşındayken hayatını kaybeden isim, öldüğü güne kadar Marvel Sinematik Evreni’nde yer alan tüm filmlerde kısa sahneleriyle de adından söz ettiriyordu. Sadece MCU’da değil aynı zamanda Fox’un X-Men filmlerinde de kendine yer buluyordu.

Stan Lee Belgeseli Marvel Disney Plus

- Reklam -

Yaratıcı isim her ne kadar aramızdan ayrılmış olsa da, Marvel yetkililerin daha önce yaptığı açıklama ile önümüzdeki 20 yıl boyunca Marvel yapımlarında adı, sesi, görüntüsü ve imzasıyla yer almaya devam edeceği biliniyor. Bunun son örneği ise geçen haftalarda yayınlanmış olan Spider-Man: Across the Spider-Verse fragmanıyla ortaya çıkmıştı. İşte şimdi, 100. yaşına özel olarak hayatını konu alan bir belgeselin de çıkacağı bilgisi resmileşmiş oldu.

“100 yıllık hayal kurma. 100 yıllık yaratma. 100 yıllık Stan Lee” sloganıyla hazırlanan belgesel, 2023 içerisinde Disney+ üzerinden yayınlanacak. Hemen aşağıdan yayınlanan tanıtım fragmanına göz atabilirsiniz.

Stan Lee Belgeseli Tanıtım Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Tanıtım fragmanına YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Stan Lee belgeseli için yayınlanan ilk görüntüler, çizgi roman yazarının Marvel Sinematik Evreni filmlerinde yer aldığı sahnelerin bir kolajı ile başlıyor ve ardından çizilmiş bir illüstrasyonu ile sona eriyor. Orijinal belgeselin 2023 yılı içerisinde çıkacağı da görüntülerde belirtiliyor.

Belgesel, Lee’nin hayatını ve mirasını kutlayacak ve muhtemelen arşiv görüntülerini ve yıllar boyunca çizgi roman yazarıyla yapılan röportajları içerecek. Belgesel muhtemelen Lee’nin Büyük Buhran sırasında büyüdüğü ve erken bir okuma ve yazma sevgisi geliştirdiği New York City’deki çocukluğunu anlatarak başlayacak.

Stan Lee hakkında neler düşünüyorsunuz? Hakkında bir belgesel izlemek sizce nasıl bir deneyim olacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Penguenler Ayna Kendini Tanıma

Antarktika’daki Adélie Penguenlerinin Aynada Kendilerini Tanıyabildikleri Ortaya Çıktı

Detective Conan: Kurogane no Submarine fragman

Dedektif Conan’ın 26. Film Uyarlaması “Detective Conan: Kurogane no Submarine”den Yeni Fragman