in , ,

Star Wars: Visions Fragmanı – Disney+ Anime Dizisi Yolda

Star Wars: Visions fragmanı yayınlandı. Yıldız Savaşları’nın ilk anime macerası olma özelliğini taşıyan Disney+ dizisi yaklaşıyor.

Star Wars Visions Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars: Visions fragmanı paylaşıldı. Disney+ üzerinden yayınlanacak olan kısa film antolojisi, Yıldız Savaşları evrenini anime formatında getirmeye hazırlanıyor.

2020’nin son ayında gerçekleşen Disney Investor Day etkinliğinde duyurulan yeni Star Wars yapımları ile hayranlar birçok yeni macera ile buluşacak. Bunlar arasında duyurulan The Bad Batch gibi bazı yapımlar çoktan Disney+’taki yerini almış durumda. Ancak hayranların özellikle dikkatini çeken yapımların başında, evrene ait ilk resmi anime olan Star Wars: Visions.

Yıldız Savaşları evrenindeki tüm galaksiyi kapsayan antoloji tarzı bir anime dizisi şeklinde hazırlanan Visions, tek bir zaman çizelgesine bağlı olmadan farklı hikâyeleri ve maceraları hayranlarla buluşturacak. Visions’ın yönetici yapımcısı ve Lucasfilm Franchise İçerik ve Strateji Başkan Yardımcısı James Waugh, yaptığı açıklamada konuyla ilgili olarak şunları dile getirmişti:

- Reklam -

“Bu format ile stüdyolara ve çalışanlarına, Star Wars galaksisinin tüm potansiyelini benzersiz bir anime merceğinden keşfetmeleri için geniş ve yaratıcı bir alan vermek istedik. Stüdyoların ve yaratıcılarının, uzman oldukları ortamda olduğunca özgün olmasını istediğimizi fark ettik. Onlara ilham veren Yıldız Savaşları hikâyeleri ile umarım evrende daha önce gördüğümüz hiçbir şeye benzemeyen, gerçekten inanılmaz bir antoloji dizisini izleyicilere sunmuş olacağız.”

Yayınlanan ilk fragman da, yedi farklı anime stüdyosunun hazırladığı dokuz benzersiz hikâyenin hareketli ilk görüntülerine bakma fırsatı veriyor. Geçen ayın başında yayınlanan ilk bakış görsellerinden sonra, şimdi de yapımın fragmanı Star Wars’ın resmi YouTube kanalı üzerinden paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Star Wars: Visions Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanın Japonca orijinal seslendirme formatına da buradan ulaşabilirsiniz),

- Reklam -

Fragmanda da görüldüğü üzere özellikle anime stüdyolarının benzersiz formatına uygun olarak hazırlanan ve her biri birbirinden farklı stiller içeren çizim teknikleri hayranları bekliyor gibi gözüküyor. Anime macerasının ilk bölümü ise 22 Eylül 2021 tarihinde Disney+’taki yerini alacak. Dijital yayın platformunun diğer yapımlarında olduğu gibi bölümler haftalık formatta yayınlanacak.

Star Wars: Visions için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yıldız Savaşları evreninde anlatılacak yeni hikâyelerin farklı formatta gelmesi nasıl bir his? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    O kadar anime izleyen ve manga okuyan birisiyim ama sevemedim hatta nefretin kıyısındayım. Ne kadar anime çizimlerine sahip olsa da bir sahne hariç herkes İngilizce konuşuyor ve burum buram Amerikan kültürü kokuyor samurayından başkarakterine.Tek coştuğum sahneler herhalde Tırpan Lightsaber? ve May The Force Be With You repliğinin japonca söylenmesi.

  2. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Sakın ol şampiyon

  3. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Kaç kere izlesem de ısınamıyorum ya,gelince kesin izlerim o ayrı mesele tabi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Amazon Türkiye: 2021'in En Çok Satan Kitapları

Amazon Türkiye’ye Göre 2021’in En Çok Satan Kitapları

Gece Tüm Kanlar Karadır - David Diop

Uluslararası Booker Ödülü Sahibi David Diop’ın Gece Tüm Kanlar Karadır Romanı Türkçede