in

The Crown 5. Sezon Prenses Diana Rolü Elizabeth Debicki’nin Oldu

The Crown 5. ve 6. sezon oyuncu kadrosuna yıldız transferi! Elizabeth Debicki, başarılı biyografi dizisinde Prenses Diana’yı canlandıracak.

The Crown 5. Sezon Prenses Diana Elizabeth Debicki
- Reklam -
- Reklam -

Sevilen tarih ve drama dizisi The Crown için önemli bir rolün daha oyuncusu belli oldu. The Crown 5. ve 6. sezonlarda Prenses Diana karakterini Elizabeth Debicki canlandıracak.

3. sezon finalini 17 Kasım 2019 tarihinde yapan ve 4. sezon için hazırlıklarını sürdüren The Crown, son iki sezonunda kadrosunda barındıracağı oldukça önemli bir ismi izleyicilerle paylaştı.

Büyük Britanya Kraliçesi II. Elizabeth’in dönemini anlatan biyografi dizisi, süreçte yaşanan pek çok entrikalı olayı ve gerçek kişileri konu alıyor. Haliyle yapım, içindeki karakterler ve onları canlandıran oyuncularla da ayrı bir gündemin konusu oluyor.

- Reklam -

Kraliçe II. Elizabeth’in taht yıllarını anlatan dizide ünlü Kraliçe’yi Olivia Colman canlandırıyor. Colman roldeki başarısı ile Altın Küre ödülünü de kazanan bir isim. Kendisini ayrıca The Lobster, Hot Fuzz, Tyrannosaur ve The Favourite ile tanıyoruz.

The Crown 4. Sezon Netflix

Dizi, 4. sezonda Kraliçe karakterine aynı isimle devam edecek. Ancak 5. sezonda rol Imelda Staunton’a (Harry Potter and the Order of the Phoenix, Shakespeare in Love, Vera Drake) devredilecek. Bununla birlikte Prenses Diana’yı canlandıracak aktris de artık belli oldu.

Elizabeth Debicki, The Crown 5. Sezon Kadrosuna Katıldı

Tam adı Diana Spencer olan Prenses, Prens Charles ile olan evliliği ile de biliniyor. Prenses’i canlandıracak olan Elizabeth Debicki ise oldukça iddialı bir oyuncu. The Great Gatsby uyarlamasında Jordan Baker’ı canlandıran Debicki, Widows, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Everest ve The Man from U.N.C.L.E. gibi yapımlarla da tanınıyor. Başarılı aktrisi önümüzdeki günlerde vizyona girmesi beklenen Tenet filminde de yer alırken göreceğiz.

Yaratıcı koltuğunda Peter Morgan’ın yer aldığı The Crown dizisinin 4. sezon yayın tarihi henüz açıklanmadı. Tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgını, bu yapımı da olumsuz etkiledi. 5. sezon çalışmaları pandemi nedeniyle aksadı. Yine de 4. sezona ait yeni bölümlerin 2020 yılı içerisinde izleyicilerle buluşması planlanıyor.

Dizi, sürpriz bir uzatma kararı alarak 6. sezon ile final yapacak. Sony Pictures Television tarafından üretilen dizi Netflix ekranlarında yayınlanıyor.

The Crown 5. Sezon Prenses Diana Elizabeth Debicki

Peki siz Prenses Diana için bu oyuncu tercihini nasıl buldunuz? Yorum ve beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* İngiliz Edebiyatının En Önemli Yazar ve Şairleri

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Yakışır. Hatta, siması itibariyle, Spancer filminde Prenses Diana’yı canlandıracak Kristen Stewart’tan daha avantajlı bile denebilir.

    Tamam… itiraf ediyorum; Debicki, Stewart’ı geçtim, Prenses Diana’ya yer verilen her projede ilk ve tek tercih olsun.

    Nasıl Damon Herriman Charles Manson’ı iki farklı projede canlandırıp, kadrolu Manson oyuncusu oldu, Debicki de kadrolu Diana olsun.

    Hazır konusu açılmışken, asla gerçekleşmeyecek bir uyarlamada, sadece Elizabeth Debicki’ye layık görebildiğim rolü de anayım.

    Super Dimension Cavalry Southern Cross diye eski bir mecha serisi var. Yanlış ticari kararlar ve güçlü rakipleri sebebiyle istenilen başarıyı elde edemeyip ekranlara erken veda etmiş. Daha sonra farklı mecha serileriyle kolajlanıp tekrar kurgulanarak Amerikan Robotech serisinin parçası oldu.

    Amerikalı yapımcıların aklına çılgınca bir fikir gelir de Robotech’i live action film yapmaya karar verirseler, Dana Sterling’i (orjinal ismi Jeanne Fránçaix) onun oynamasını isterim. Yakışırdı be!

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zehirli Kalem Polisiye Öykü Ödülü Başvuruları

Zehirli Kalem Polisiye Öykü Ödülü Başvuruları Başladı

Enola Holmes 2

Enola Holmes Fragmanı: Sherlock’un Kız Kardeşi Film Oluyor