in ,

Yüzüklerin Efendisi Dizisi “The Rings of Power”dan Yeni Fragman Yayınlandı

The Rings of Power dizisi için son fragman paylaşıldı. Amazon Prime’ın beklenen Yüzüklerin Efendisi macerasının çıkışına günler kaldı.

The Rings of Power Dizisi Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

The Rings of Power dizisi için yeni bir fragman daha görücüye çıktı. Amazon Prime Video’nun yıllardır beklenen Yüzüklerin Efendisi macerası, artık izleyici ile buluşmaya hazır.

Orta Dünya evreni 2 Eylül’de yeni bir macerayla geri dönmeye hazırlanıyor. Peter Jackson’ın orijinal üçlemesinin sona ermesinden yıllar sonra Amazon Prime, J.R.R. Tolkien’in kurguladığı evreni bu sefer dizi formatında ekranlara getiriyor. Stüdyo 2017’de 250 milyon dolara evrenin dizi haklarını satın almıştı. Ve 5 yıllık bir çalışmanın ardından, nihayet beklenen gün çok yaklaştı.

Jackson’ın filmlerinden farklı olarak Güç Yüzükleri dizisi, Yüzüklerin Efendisi olaylarından binlerce yıl önce geçen farklı bir dönemi ele alacak. Amazon Prime yapımı, Sauron’un nasıl iktidara geldiğini ve ikonik Güç Yüzükleri’nin nasıl dövüldüğünün hikâyesini anlatan Güneşin İkinci Çağı’na odaklanacak. 2. sezon çalışmaları çoktan başlamış olan The Lord of the Rings: The Rings of Power’da birçok olay yaşanacak gibi duruyor. Toplamda 1 milyar dolar bütçeye sahip olan dizi daha şimdiden en az 5 sezon boyunca devam edecek şekilde onay aldı.

- Reklam -

Dizinin yayınlanmaya başlamasına sadece bir haftadan biraz daha fazla bir süre kaldı. Öncesinde belirli ülkelerde ilk iki bölümüyle sinemalara gelecek olan yapım için en son uzun fragman geçen ay paylaşılmıştı. Şimdi, dizi yayına girmeden önce sürpriz bir tane daha geldi.

Amazon Prime’ın dizi başlamadan önce yayınladığı son uzun fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Rings of Power Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Yayınlanan son fragman, tıpkı önceki görüntülerde olduğu gibi Morfydd Clark’ın canlandırdığı genç Galadriel’in seri için ne kadar önemli olacağını bir kez daha gösteriyor. Filmlerdeki Cate Blanchett’in Galadriel’i kitaplarda olduğu sahneye çoktan ulaşmış olsa da, gösteri gerçekten Clark’ın oraya nasıl geldiğini gösterecek. Birçok yönden, en yenisi de dahil olmak üzere tüm fragmanlar, Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’nin Galadriel’in gözünden nasıl görüleceğine dair ipuçları veriyor gibi görünüyor.

Dizinin ilk 2 bölümü, 2 Eylül 2022 tarihinde Amazon Prime Video kütüphanesinde olacak.

Yeni Yüzüklerin Efendisi dizisi için yayınlanan son fragmanı sizler nasıl buldunuz? Diziden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Gizmodo

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Community film dan harmon

Ünlü Sit-Com Dizisi “Community” için Bir Film Geliştiriliyor

İlteriş Kutluk Kağan anıt yazıt

Türk Tarihi Adına Büyük Keşif: İlteriş Kutluk Kağan’ın Anıt Kompleksi ve Yazıtı Bulundu