in ,

Yüzüklerin Efendisi Dizisi “Güç Yüzükleri”nin İlk 2 Bölümü Sinemada Gösterime Girecek

Güç Yüzükleri dizisi ilk 2 bölümü ile bazı ülkelerde beyaz perdede gösterilecek. Yeni Yüzüklerin Efendisi uyarlaması, galasını sinema salonlarında yapacak.

güç yüzükleri sinema yüzüklerin efendisi
- Reklam -
- Reklam -

Güç Yüzükleri dizisi Amazon Prime Video’dan önce sinema salonlarında izleyicilerin karşısına çıkacak. Yeni Yüzüklerin Efendisi uyarlaması The Rings of Power’ın ilk iki bölümü, bazı ülkelerde vizyona giriyor.

2017 yılında duyurulan ve son yayınlanan fragman sonrası beklentileri yükselten The Lord of the Rings: The Rings of Power dizisi izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. J.R.R. Tolkien’in epik fantazi serisinden uyarlanan ve Orta Dünya’nın ikinci çağını konu alacak yapım Amazon imzasını taşıyor.

5 sezon ve toplamda 50 saatlik bir ekran süresine sahip olacağı bilinen Güç Yüzükleri şimdiye kadar bir dizi için harcanan en yüksek bütçeye sahip. Geniş oyuncu kadrosu ve yapımcı ekiple birlikte Tolkien’in mirası yeni bir formatta ekrana gelecek.

- Reklam -

Güç Yüzükleri Dizisi Açılışı Sinema Salonlarında Yapıyor

Amazon dijital platform öncesi Yüzüklerin Efendisi uyarlamasını beyaz perdeye taşıyor. Dizinin ilk iki bölümü prömiyer tarihinden iki gün önce sinemalarda gösterime girecek. Cinemark salonlarında yayınlanacak bölümler, sadece Cinemark Movie Rewards abonelerine özel olacak. Tek seferlik bir etkinlik olarak gelen The Rings of Power uyarlamasının biletleri 31 Ağustos tarihinde satışa sunulacak.

Amerika ve Kanada dışında İngiltere, İzlanda, Arjantin, Kolombiya, Avusturya ve Yeni Zelanda gibi ülkelerde sinemalara gelecek ilk iki bölümün Türkiye’de beyaz perdeye gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor.

güç yüzükleri sinema the rings of power

- Reklam -

Lord of the Rings: The Rings of Power dizisi Amazon Prime üzerinden 2 Eylül tarihinde yayınlanacak. Dizinin ilk iki bölümünün yönetmen koltuğunda ise Jurassic World: Fallen Kingdom filmini yöneten J.A. Bayona yer alıyor. Dizinin yapımcılığı ise Patrick McKay ve J.D. Payne’e emanet.

Eleştirmenler Amazon’un bu kararının, sinemaya yakın izleyici kitlesine hitap etmek için yaptığını ifade ediyor. Aynı zamanda Amazon uyarlamasının Game of Thrones spin-off yapımı House of the Dragon dizinin prömiyer tarihi ile aynı zaman dilimine getirilmek istenmediği de söylentiler arasında.

Siz Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisi The Rigns of Power’ı beyaz perdeye taşıması hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Karmaşık Bir Nezaket - Miriam Toews

Konuşan Kadınlar’ın Yazarı Miriam Toews’ten Kara Mizah Yüklü Bir Aile Anlatısı: “Karmaşık Bir Nezaket”

aborjinler bumerang kullanımı

Avustralya Aborjinleri, Bumerang Yardımıyla Taş Aletleri Keskinleştiriyordu