in

The Sandman Dizisinde Dream Rolü Tom Sturridge’ün Olabilir

The Sandman dizisi başrolü için Tom Sturridge karşımıza çıkabilir. Neil Gaiman’ın kült çizgi roman serisinin Netflix uyarlamasında hazırlıklar sürüyor.

The Sandman Dream Tom Sturridge
- Reklam -
- Reklam -

Netflix ekranlarına gelmeye hazırlanan The Sandman dizisinin çekimleri önümüzdeki ekim ayında başlayacak. Henüz diziye dair resmi bir oyuncu haberi yok. Hayranların en çok merak ettiği sorulardan birisi ise çizgi romanların başrolü olan Dream nam-ı diğer Morpheus (ve Kai’ckul, Sandman, Oneiros) rolünde hangi ismin yer alacağı. Gelen haberler ikonik karakter için en güçlü adayın Tom Sturridge olduğu yönünde.

Neil Gaiman imzalı çoksatar çizgi roman serisi The Sandman, ilk olarak 1989 yılında yayımlanmaya başladı. 1996 yılına kadar toplamda 75 sayı süren çizgi roman, Dream’in yıllar süren esareti sonrası krallığını yeniden kuruşunu konu alıyor.

21. yüzyılda geçecek olan Netflix‘in The Sandman uyarlamasında, içimizi rahatlatan ilk haber çizgi romanların yaratıcısı Neil Gaiman‘ın da projeye birinci elden dahil oluşuydu. Bununla birlikte Koronavirüs pandemisi nedeniyle aksayan setler, yapımın senaryosunun da tekrar tekrar kontrol edilmesi için ekstra bir fırsat yarattı. Gaiman’ın açıklamalarına göre dizi, tarih meselesi dışında aslına sadık olacak.

- Reklam -

Party of Five ve Grey’s Anatomy dizilerinin ve Wonder Woman filminin yazarlarından Allan Heinberg ve Dark City, Batman Begins, The Dark Knight gibi yapımların yazarı David S. Goyer dizinin arkasındaki isimler.

Tom Sturridge, The Sandman Dizisinde Başrol Olabilir

Collider tarafından yayınlanan bir habere göre Sandman rolü için Tom Sturridge ile görüşmeler sürüyor. The Boat That Rocked, Far From the Madding Crowd, Sweetbitter ve On the Road gibi yapımlarla karşımıza çıkan Sturridge’ün, dizinin seçmelerine katıldığı biliniyor.

The Sandman Dream Tom Sturridge

Tam adı Thomas Sidney Jerome Sturridge olan İngiliz oyuncu 1985 yılında Londra’da dünyaya geldi. Orphans adlı tiyatro oyunundaki performansıyla En İyi Başrol Performansı dalında Tony Ödülü‘nü kucakladı.

- Reklam -

Üzerinde bir hayli uzun süre çalışılan ancak sonrasında iptal edilen The Sandman filminde, Dream rolü için düşünülen isim Joseph Gordon-Levitt olmuştu.

Çekimleri ekim ayında başlayacak olan The Sandman dizisinin 2021 yılı içerisinde Netflix ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Öte yandan seri geçen haftalarda, James McAvoy’un başrolünde olduğu bir radyo dizisiyle de sevenlerinin karşısına çıkmıştı.

Peki siz Tom Sturridge‘ün dizide Dream rolüyle karşımıza çıkmasını nasıl karşılarsınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Conan The Barbarian, Netflix Dizisi Oluyor

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for benguwithb benguwithb dedi ki:

    Morpheus için Keanu Reeves süper oldurdu ama kabul etmez diye düşünüyorum :pleading_face:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

conan the barbarian netflix dizisi

Conan The Barbarian, Netflix Dizisi Oluyor

marvel's 616 fragmanı

Marvel’s 616 Fragmanı: Disney+’tan Marvel Evreninin Gerçek Kahramanlarına İlk Bakış