in

The Walking Dead Uzun Yıllar Devam Edecek

The Walking Dead evreni genişlemeyi sürdürecek. Yürüyen Ölüler’e dair hikâyeleri daha uzun yıllar izlemeye devam edeceğiz.

The Walking Dead Devam
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead uzun yıllardır ekranlara taşınan Robert Kirkman imzalı bir çizgi roman uyarlaması. Ancak son zamanlarda yayınlanan 10. sezon, kaynak materyalden uzaklaşması açısından pek çok eleştiriye neden oldu. Hayranlar bu konu hakkında açıklama beklerlerken AMC kanalının patronu Sarah Barnett, The Walking Dead’in geleceği hakkında açıklamalarda bulunarak dizinin daha onlarca yıl devam etmesini planladıklarını açıkladı.

Daha öncesinde The Walking Dead’in popülaritesinin düşmekte olduğuna dair bir haber yayınlamıştık. Bu habere dair bir açıklama beklenirken dizinin yapımcıları Yürüyen Ölüler için planlarının daha onlarca yılı kapsadığından bahsetti. Dizinin geleceği, yan diziler ve filmler hakkında Los Angeles Times ile bir röportaj gerçekleştiren Sarah Barnett, dizi hakkında sürekli olarak yeni planlar oluşturduklarını belirtti:
“Bu evrende anlatılacak sonsuz sayıda hikâyenin olduğunu düşünüyorum. Bizden çok daha fazla hikâye duymak istediklerini söyleyen devasa, züppe olmayan ve damak tadı olan bir hayran kitlesi var.”

The Walking Dead Yeni Yapımlarla Evrenini Genişletecek

Ancak AMC’nin patronu bir şeylerin yolunda gitmediğinin farkında olacak ki spin-off yapımlarının, ana dizi toparlandıkça gelmeye devam edeceğinin altını çizdi:
“Asla yapmayacağımız şey The Walking Dead’in zayıf bir versiyonunu oluşturmak. Asıl The Walking Dead dizisinin taklidini asla yapmayız. Yapacağımız şey birçok farklı dizi formatına ve yaratıcı yapımlara göz atmak; bunu yeni işe aldığımız ve çoktandır senaryoları yazan senaristlerle yapacağız.”
Haberin devamı, dizinin ilerleyen sezonları adına spoiler içermektedir.

- Reklam -

the walking dead devam amc

10. sezonu devam etmekte olan dizi çoktan 11. sezon onayını aldı. AMC adına gelen son rapor dizinin 12. sezonla beraber sonlanacağını belirtirken, bu sezonun sonunda Michonne karakterinin ekranlara veda edeceğini açıklamıştı. Şimdiyse AMC, dizi evreninin genişlemeyi sürdüreceğini açıklayarak gelen raporlara adeta meydan okudu.

Yürüyen Ölüler evreni, ilk spin-off’u Fear of the Walking Dead’in yanına bu sene The Walking Dead: World Beyondu da ekleyecek. Farklı hikâyelerle ilerlemeyi sürdürecek olan yapım, ilerleyen senelerde diziyi 9. sezonda terk eden Rick Grimes üzerine de bir film üçlemesi yapmayı planlıyor.

The Walking Dead Devam

- Reklam -

The Walking Dead’in 10. sezonu Mart 2020 tarihinde kaldığı yerden devam edecek. Ülkemizde Yürüyen Ölüler çizgi romanları Marmara Çizgi etiketiyle dilimize kazandırılıyor.

Siz bu planları nasıl karşılıyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* The Walking Dead Evreninde Zombi Virüsünün Kaynağı Belli Oldu

Kaynak: Independent

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Emrecan Emrecan dedi ki:

    3-4 sezon önce izlemeyi bırakmıştım.İzleyen kaldı mı daha ya? :roll_eyes: Amerika’ın Arka Sokakları gibi bir şey olacak galiba. Adam pislik çıktı Rick Komsirem :smiley:

  2. Avatar for Torcheim Torcheim dedi ki:

    Normalde başladığım bir diziyi kolay kolay bırakmam ama bunu 8.sezon’da bıraktım. Zaten o sezonu da sıkılarak izlemiştim. Halbuki ilk sezonlar çok iyiydi.

  3. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:
    1. sezondan sonra izlemeyi bıraktım.
  4. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Konu ile alakasız olacak ama; şu Dean Morgan ile Javier Bardem birbirlerine aşırı benziyorlar.

  5. Avatar for Emir_Yusuf_Kara Emir_Yusuf_Kara dedi ki:

    En iyi sezonları izlememişsin 5ve 6. Sezon

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

one piece netflix

One Piece Mangasının Canlı Aksiyon Dizisi Geliyor

Arrow - Green Lantern

Arrow Finali Sonrası Green Lantern Belirsizliği