in

The Witcher 2. Sezon Set Görüntüleri Paylaşıldı

The Witcher 2. sezon set görüntüleri paylaşıldı. Netflix dizisinden madalyonlar, semboller ve kılıçlar ortaya çıktı.

The Witcher 2. Sezon Set Görüntüleri
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, Witchmas etkinlikleri kapsamında The Witcher 2. sezonundan üç yeni set fotoğrafı paylaştı. Andrzej Sapkowski’nin fantastik kurgu türündeki kitap serisinden uyarlanan dizinin yapım çalışmaları sürüyor.

Daha önce Henry Cavill’ı yeni The Witcher zırhı ile ve Prenses Ciri’yi canlandıran Freya Allan’ın yeni görselini görme şansı edindiğimiz 2. sezona dair yeni kareler paylaşıldı. İzleyicilerin beğenisine sunulan set fotoğraflarında izleyiciler doğrudan söz sahibi.

Netflix, diziye dair paylaşacağı yeni bilgileri ve görselleri hayranlarla kurduğu interaktif etkileşim sonrasında karar veriyor. Kanal, Twitter hesabı üzerinden düzenlediği oylamalarla izleyicilere “neleri” görmek istediklerini soruyor. Öte yandan The Witcher’ın internet sitesi de düzenli olarak güncelleniyor. Sitede yer alan son açıklama, “Geçmişi onurlandırmadan Kıta’da ilerleyemezsiniz,” oldu.

- Reklam -

The Witcher 2. Sezon Set Görüntüleri

Sürpriz Yasası (Law of Surprise) hakkında bilgi almak isteyen hayranlara Lauren S. Hissrich yeni bir paylaşımda bulunmuştu. Bu görsellerde madalyonlar, semboller ve kılıçlar yer aldı.
“Bugün kaderi seçtiniz. Sizden önceki Witcherları onurlandırın. Merakla etrafınıza bakın. Bırakın merakınız keşfetsin.”

The Witcher 2. Sezon Çekimleri Devam Ediyor

Öncesinde CD Projekt RED tarafından video oyun serisine de uyarlanan The Witcher, Netflix imzasıyla ekrana taşınıyor. Dizinin 8 bölümden oluşan 1. sezonu 2019’da yayınlandı. Yeni sezon çalışmaları ise Koronavirüs pandemisi nedeniyle bir hayli aksadı. Dizinin çekimleri geçen haftalarda yeniden başladı.

Son olarak geçen günlerde yapımın başrolü Henry Cavill’ın sette hafif bir kaza atlatması ile çekimler bir süre duraklatılmıştı.

İlk sezona kıyasla zaman çizgisi açısından daha az kafa karıştırıcı bölümlerin izleyiciyi bekleyeceği yapımda, yeni sezonda oyuncu kadrosuna Kristofer Hivju, Yasen Atour, Paul Bullion, Thue Ersted Rasmussen, Aisha Fabienne Ross, Mecia Simson ve Kim Bodnia gibi isimler katıldı.

- Reklam -

The Witcher 2. Sezon Set Görüntüleri

Dizinin başrollerinde ise Henry Cavill’a Freya Allan (Ciri), Anya Chalotra (Yennefer) ve Joey Batey (Jaskier) eşlik ediyor. Serinin yaratıcı koltuğunda ise Lauren S. Hissrich oturuyor.

The Witcher 2. sezon çıkış tarihi henüz resmi olarak duyurulmadı. Ancak yeni bölümlerin 2021 yılının sonbaharında ekrana gelmesi bekleniyor.

Yeni sezona dair sizin beklentileriniz neler? Paylaşılan görsellere dair teorileriniz var mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Ign

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Disney Plus Türkiye Yayın Tarihi

Disney+ Türkiye: Yayın Servisi 2021 Başında Ülkemize Gelebilir

Star Wars: The Empire Strikes Back Kamera Arkası Görüntüleri

Star Wars: The Empire Strikes Back Kamera Arkası Görüntüleri 40 Yıl Sonra İlk Defa Yayınlandı