in

WandaVision 4. Bölüm ile Hikâye Anlatımı Değişecek

WandaVision 4. bölüm ile hikâye anlatımı değişecek. Dizinin yıldızı Elizabeth Olsen, yeni bölümde birçok şeyin anlaşılacağını açıkladı.

WandaVision
- Reklam -
- Reklam -

Elizabeth Olsen, WandaVision 4. bölüm ile hikaye anlatımı perspektifinin değişeceğini söyledi. Marvel Stüdyoları’nın pek çok defa ertelenen ve nihayetinde geçen haftalarda dördüncü aşamanın ilk işi olarak başlattığı Disney+ dizisi, heyecan duygusunu her geçen bölümde artırmaya hazırlanıyor.

Marvel Sinematik Evreni’nin 4. fazını başlatmış olmasının yanı sıra ilk canlı aksiyon dizisi olma özelliğini de taşıyan WandaVision, ilk üç bölümüyle birçok kesimden övgü dolu sözler aldı. Süper kahraman senaryolarının alışılmış çizgisinin dışına çıkan dizi sırasıyla I Love Lucy, Bewitched ve The Brady Bunch gibi sitcom’larla ’50’ler, 60’lar ve’ 70’lerdeki yapımları ana ilham kaynağı olarak kullandı. Dizi her bölümüyle dönemine uygun olarak hareket etti. Wanda ve Vision’ın evli bir çift olarak yaşadıkları hayat, ikizleri Billy ve Tommy’nin gelişini gösteren üçüncü bölüm ile ilerlemeye devam ediyor.

Tüm bunların yanında, birçok hayranın tahmin ettiği üzere Westview’daki her şeyin göründüğü gibi olmadığı giderek daha da netleşiyor. Ortada ilk bölümlerde gösterilenden daha geniş ve daha karanlık bir hikâye olduğu üçüncü bölüm sonunda gözler önüne serildi. Uzun süredir Marvel içeriği bekleyen hayranlar da daha fazlasını görmek için hevesli.

- Reklam -

WandaVision 4. Bölüm Merak Edilen Soruların Bazılarını Cevaplayabilir

WandaVision 4. bölüm inceleme

- Reklam -

Bölümler haftalık olarak yayınlanmasına rağmen hayranlar dizinin gidişatı hakkında her geçen gün daha fazla ipucu almak istiyorlar. Neyse ki çok fazla beklemeleri gerekmeyecek. Dizinin başrollerinden Elizabeth Olsen, Digital Spy’a yaptığı açıklamada WandaVision 4. bölüm ile gelişmelerin hız kazanacağını ve hikâye anlatımı perspektifinin değişeceğini belirtti.
“Basına sadece ilk üç bölümü göstermelerinin nedeni, 4. bölüm ile epey bir değişim olması. Gerçekten eğlenceli bir bakış açısı değişimi ve bence o anda çok şey anlaşılıyor.”
Üçüncü bölüm sonunda yaşananlar göz önüne alındığında, toz pembe hayatların artık sonlanacağı ve gerçekliğe adım atılacağı tahmin ediliyordu. Toplam 9 bölümden oluşacak dizi, 29 Ocak 2021 Cuma günü yayınlanacak dördüncü bölümü ile neredeyse orta noktasına yaklaşacak.

Peki ya sizler WandaVision’ın ilk üç bölümünü izlediniz mi? İzleydiyseniz Marvel’ın farklı bir bakış açısı ile sunduğu süper kahraman dizisini nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Godzilla vs. Kong inceleme

Godzilla vs. Kong Fragmanı: Canavarlar Geri Dönüyor!

Ölmeden Önce - Şehnaz Erkan

Ölmeden Önce: Şehnaz Erkan’dan Acayip ve Muzip Bir Kitap