in

WandaVision Yorumları: Disney+’ın İlk Marvel Dizisi İçin Beklentiler Yükseliyor

WandaVision dizisi hakkında ilk yorumlar gelmeye başladı. Yeni Marvel dizisinin ilk 3 bölümünü izleyenlerin görüşleri, beklentileri de yükseltti.

WandaVision Assembled belgesel
- Reklam -
- Reklam -

WandaVision dizisi için ilk tepkiler gelmeye başladı. Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen Disney+ dizisi, nihayet birkaç gün sonra ilk iki bölümüyle yayında olacak. Ancak ondan önce, bazı eleştirmenler dizinin ilk üç bölümünü önceden izleyip ön inceleme tadındaki yorumlarını paylaştılar. Görünen o ki, bir yıldan fazla süredir uzak kaldığımız evrene heyecan verici bir macera ile geri dönüş yapacağız.

Dizi hakkında son ana kadar tahmin edilen bilgilerden biri de 6 bölüm olacağı yönündeydi. Ancak dün paylaştığımız haberde bölüm sayısının 9 olduğu resmi olarak açıklandı.

WandaVision, çizgi romanlarda Scarlet Witch olarak da bilinen Wanda Maximoff ile Avengers: Infinity War’da yok olduğunu gördüğümüz Vision’ın maceralarını anlatacak. Yapım aynı zamanda Disney+’ın ilk MCU dizisi de olacak. Koronavirüs salgını nedeniyle 2008’den bu yana ilk defa bir yıl boyunca herhangi bir Marvel yapımı izleyemedik. Ancak WandaVision ile başlayan macera, hemen ardından  The Falcon and the Winter Soldier ile devam edecek ve sonra Loki gelecek.

- Reklam -

WandaVision Dizisi İlk Yorumlar Olumlu Gözüküyor

WandaVision inceleme

Çıkışına günler kala WandaVision’ı bazı basın mensupları önceden izleme imkânına eriştiler. İlk 3 bölümünü izleyen isimler, ambargo kalktıktan sonra görüşlerini sosyal medya aracılığıyla paylaşmaya başladılar.

İşte merakla beklenen WandaVision hakkındaki ilk izlenimler:

WandaVision’ın ilk üç bölümünü izleyebildik. Marvel ve oyuncular retro sitcom içerikleriyle gerçekten eğleniyor. Gördüğüm şey ne kadar komik ve yaratıcı olduğu ama daha da ötesi ne kadar GİZEMLİ olduğu. Bu oldukça garip ve bir şeyleri öğrenmek için sonraki haftaları beklemek zor olacak.

WandaVision’da beklenmeyeni bekleyin. Marvel Stüdyoları bir tür bükme serisi ile oyunu değiştiriyor! Bölümler bittikçe elinizden bırakamadığınız bir çizgi romanı okur gibi sonraki bölümü açacaksınız. İlk DisneyPlus Marvel dizisi işte bu şekilde başlıyor. MCU’nun yeni çağına hoş geldiniz!

WandaVision’ın ilk 3 bölümünü izledim. Marvel’ın daha önce denemediği yönlerden tuhaf ve komik, ama yine de bunu başarıyorlar. Sonra sizi spekülasyon yapmaya ve hayran bırakmaya yetecek kadar gizem serpiyorlar. Ne kadar ileri gidebileceğini görmek için çok heyecanlıyım.

WANDAVISION, gizemini yavaşça ortaya çıkaran ve neredeyse sinir bozucu olan Lynch’in yaptıklarına benzer bir yolda ilerliyor. (Daha fazlasını görnek istedim!) Fakat bir sürpriz: Komik! I LOVE LUCY ve BEWITCHED’a saygı duruşunda bulunuyor gibi ve espriler ile kendinizi evde hissediyorsunuz. Paul Bettany bir komedi yıldızı.

Dizinin ilk 3 bölümünü izledim. Stile, tonuna ve hikâye anlatımına deli gibi aşık oldum. Son derece güçlü iki süper kahramanı görmek için gerçekten benzersiz ve ilginç bir ortam. Çok fazla çekicilik, tehlike ve harika göndermeler içeriyor. Pratik efektler ve en boy oranı değişimleri harika. Sevdim.

WandaVision, Marvel Stüdyoları’nın bugüne dek yaptığı en çılgın ve en zekice işlerinden bir tanesi. Durum komedisi harika ama herkesin konuşacağı şey arkasında bulunan gizem! #ElizabethOlsen muhteşem ve yönetmen Matt Shakman kendi üslubunu BÜYÜK bir şekilde gösteriyor.


Görüldüğü üzere gelen yorumların çoğu WandaVision’ın ne kadar farklı ve gizemli bir yapım olduğunu gösteriyor. Üstelik gelen tüm eleştirilerdeki ortak nokta, her üç bölümü de izleyen eleştirmenlerin devamı için sabırsızlandığını ortaya koyuyor.

WandaVision 1. sezonu, ilk iki bölümüyle 15 Ocak 2021’de Disney+’ta başlayacak.

Peki ya siz yeni diziden neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Snowpiercer 2. Sezon İncelemesi

Snowpiercer 2. Sezon Fragmanı: Sean Bean Maceraya Dahil Oluyor

Dexter 9. Sezon Oyuncuları

Dexter 9. Sezon Oyuncuları Belli Olmaya Başladı