in

Dexter 9. Sezon Oyuncuları Belli Olmaya Başladı

Dexter 9. sezon oyuncuları belli olmaya başladı. Yeni bölümlerde dizinin nasıl bir konu işleyeceği de ortaya çıkıyor.

Dexter 9. Sezon Oyuncuları
- Reklam -
- Reklam -

Dexter 9. sezon oyuncuları yavaş yavaş belli olmaya başlıyor. Geçen hafta kötü karakter olarak Clancy Brown’ın kadroya katıldığını duyuran yapımdan yeni oyuncu haberleri var.

Dizinin başrolü Michael C. Hall ve baş kötüsü Clancy Brown’a eşlik edecek isimler belli oldu. Kadroya katılan oyuncular arasında şimdilik Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah ve Jack Alcott yer alıyor.

2020’de dizi dünyasının geleceği adına en sürpriz hamlelerinden birisi de yeni Dexter sezonu duyurusu oldu. Maceraya yıllar sonra devam etme kararı alan yapım hakkında, şimdiye dek pek çok teori üretildi bile.

- Reklam -

Eylül 2013’te 8. sezon ile final yapan dizi, sonu ile birçok izleyicide hayal kırıklığı yaratmıştı. Yapımın başrolü Michael C. Hall de bu görüşe katıldığını belirtmiş ve 9. sezonun, malum finali affettireceğini iddia etmişti.

Dexter 9. Sezon

9. sezon bölümleri ile Showtime ekranlarına gelmeye hazırlanan dizinin oyuncularına dair ilk haber ise sezonun ana kötüsünden gelmişti. Carnivàle, Billions ve The Crown gibi dizilerde ve The Shawshank Redemption, Starship Troopers ve Thor: Ragnarok gibi filmlerde oynamış olan Clancy Brown; yeni sezonda Kurt Caldwell adlı karakteri canlandıracak. Caldwell, Amerikan Rüyası’nı gerçekleştirmiş ve tır şoförlüğünden iş insanlığına yükselmiş; herkes tarafından sevilen ancak sinirlendiğinde korkunç birisine dönüşen bir karakter.

Dexter 9. Sezon Oyuncuları Netleşiyor, Dizi 2021 Sonunda Ekranlara Geliyor

Şu ana kadar açıklanan isimlere göre dizinin yeni sezon kadrosu şu şekilde: Michael C. Hall, Clancy Brown, Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah ve Jack Alcott.

Westworld, The Mandalorian ve The Twilight Saga: Eclipse ile tanınan Julia Jones; dizide New York’un dışında, küçük bir kasabanın ilk Amerikan yerlisi polis şefi Angela Bishop’ı canlandıracak.

Underground, Jane the Virgin ve Loving ile tanınan Alano Miller; yapımda Iron Lake Polis Departmanı’ndan bir çavuşu oynayacak.

- Reklam -

dexter 9. sezon oyuncuları

Believe ve American Housewife’tan tanıdığımız Johnny Sequoyah; seride Angela Bishop’ın kızını canlandıracak.

Son olarak The Good Lord Bird ve The Blacklist oyuncusu Jack Alcott ise Dexter ile karşılaşacak Randall isimli karakteri canlandıracak.

Yeni oyuncu detayları da dizinin önemli bir kısmının Iron Lake kasabasında geçeceğini işaret ediyor. Yeni bölümlerde Dexter Morgan’ı Miami’de görüp görmeyeceğimiz ise hâlâ belirsiz.

Toplamda 10 bölümden oluşacak olan Dexter 9. sezon, ilgi görmesi halinde yeni sezonlar ile yoluna devam edebilecek.

Peki siz açıklanan yeni oyuncuları nasıl buldunuz? Yapımdan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

WandaVision Assembled belgesel

WandaVision Yorumları: Disney+’ın İlk Marvel Dizisi İçin Beklentiler Yükseliyor

Netflix 2021 Filmleri

Netflix 2021 Filmleri Tanıtım Videosu Yayında