in ,

Lucasfilm’in Yeni Fantastik Dizisi “Willow”dan İlk Fragman Yayınlandı

Willow fragmanı yayınlandı. Lucasfilm, Disney Plus’ta yayınlanacak yeni fantastik dizisi için ilk tanıtımı paylaştı.

Willow Fragmanı: Lucasfilm'den Yeni Fantastik Dizi
- Reklam -
- Reklam -

Willow fragmanı paylaşıldı. Yeni Lucasfilm dizisi, Disney Plus üzerinden izleyicilerle buluşacak. Yapım, 80’lerdeki aynı adlı filmin devamı niteliğinde.

Lucasfilm bugünlerde her ne kadar Star Wars ve Indiana Jones gibi yapımlarla tanınsa da, 1988 yılında çıkan Willow adlı karanlık fantastik türünde bir filme de ev sahipliği yapmıştı. Yönetmenliğini Ron Howard’ın üstlendiği filmde Val Kilmer, Warwick Davis, Joanne Whalley ve Jean Marsh gibi oyuncular yer alıyordu. Filmin senaryosu ise George Lucas’a aitti. Büyülü macera, yetenekli bir kız çocuğunu kötü bir kraliçenin pençelerinden korumakla görevlendirilen genç bir çiftçi ve hevesli bir sihirbaz olan Willow’un maceralarını takip ediyordu. Film o zamanlar başarı anlamında ortalama sayılacak bir seviyedeydi. Ancak yıllar içinde sevilen bir kült klasiği haline dönüştü.

2021 yılında yapılan bir duyuruyla Willow evreninin dizi olarak Disney+’a geleceği duyuruldu. Başrolünde orijinal filmde de yer alan Warwick Davis’in yer aldığı dizide Dempsey Bryk, Amar Chadha-Patel, Ellie Bamber, Tony Revolori, Ruby Cruz ve Erin Kellyman’ın oynayacağı açıklandı. Dizinin hikâyesi ise, genç bir prensesin, şimdi büyük bir büyücü olan Willow’un ikiz kardeşini kurtarmaya yardım etmek için krallığın dört bir yanından bir grup savaşçıyla birlikte yardım etmesini konu ediniyor. Wendy Mericle ve Jonathan Kasdan tarafından geliştirilen dizide orijinal filmin yönetmen Ron Howard da baş yapımcı olarak görev alıyor.

- Reklam -

Sonunda diziyle ilgili ilk fragman Yıldız Savaşları Kutlama Etkinliği (Star Wars Celebration Event) sırasında paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Willow Fragmanı | İZLE

YouTube video

Yayınlanan ilk fragmanın kapsamı orijinal filmden çok daha büyük görünen destansı bir macerayı içeriyor. Fragmanda, Joanne Whalley’nin orijinal filmde göründükten sonra diziye geri döndüğünü gösteren sürpriz oyuncu seçimi de ortaya çıkıyor. James Horner’ın film için bestelediği müziğin tınıları da fragmanda duyuluyor. Bu da dizinin köklerinden çok uzaklaşmadığını gösteriyor.

- Reklam -

Willow’un macerasına devam edecek olan dizi, 1988 tarihli filmde yer alan büyücü, trol ve diğer mistik yaratıkların daha fazlasını izleyicilere sunacak gibi gözüküyor. İlk sezonu 8 bölümden oluşacak olan Willow dizisi, 30 Kasım 2022 tarihinde Disney+ üzerinden yayınlanmaya başlayacak.

Willow’un fragmanını sizler nasıl buldunuz? Lucasfilm’in yıllar sonra bu evreni diriltmesi konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayınç

Kaynak: Polygon

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for swarf swarf dedi ki:

    Pek karanlık fantezi değil gibi.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Ne diyeceğimi bilemedim. Pek bir şey veremiyor gibi. :thinking:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Indiana Jones 5 Filmi: İlk Bakış Görseli Yayınlandı

Harrison Ford Geri Dönüyor: Yeni Indiana Jones Filmine İlk Bakış

The Mandalorian 3. Sezon Yayın Tarihi Netleşti

The Mandalorian’ın Yeni Sezonu Bu Sene Yayınlanmayacak