in ,

Warner Bros. CEO’su: “Yeni Harry Potter Serileri Geliştirmek İstiyoruz”

Warner Bros. CEO’su yeni Harry Potter projeleri hakkında konuştu. Ann Sarnoff, HBO max için daha fazla film ve dizi geliştirmek istediklerini belirtti.

Yeni Harry Potter Film ve Dizi Projeleri
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Harry Potter film ve dizi projeleri yolda olabilir. Warner Bros. CEO’su yaptığı bir açıklama Büyücülük Dünyası’na dair yeni içerikler geliştirmek istediklerini söyledi.

Sağ kalan çocuğun maceralarını konu edinen Harry Potter serisi, ilk defa 2001 yılında Felsefe Taşı filmiyle vizyondaki yerini aldı. J.K. Rowling tarafından kaleme alınan ve 1997 yılında yayımlanan romandan uyarlanan film, beyaz perdeye geldiğinden bu yana 20 yıl geçti. Warner Bros. da filmin sinemaya gelişinin 20. yıldönümü kapsamında bir dizi projeye imza atıyor. Bunlar arasında şu anda hayranların en çok beklediği yapım ise, oyuncuların yıllar sonra yeniden bir arada yer alacağı Return the Hogwarts.

HBO Max üzerinden 1 Ocak 2022’de yayınlanacak olan Return the Hogwarts, Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grint haricinde, filmde tanınan birçok oyuncunun da tekrar bir araya gelmesini sağlayacak. Bunun yanında birkaç ay sonrasında, tarihler 15 Nisan 2022’yi gösterdiğinde ise defalarca erteleme almış Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filmi olan Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore da gösterime girecek. Geçenlerde ilk fragmanı yayınlanan film, büyüzoolog Newt Scamander ve arkadaşlarının macerasını konu ediniyor ve Harry Potter olaylarından çok daha öncesinde geçiyor. Ancak filmde Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald gibi asıl seriden tanıdık karakterler de yer alıyor.

- Reklam -

Yeni Harry Potter Dizisi İhtimali Gerçek Olabilir

harry potter return the hogwarts hbo max

Şimdi de, ortaya çıkan yeni bir açıklamayla birlikte tüm bunların sadece birer başlangıç olduğu anlaşılıyor. Warner Bros. CEO’su Ann Sarnoff, Bloomberg’in ev sahipliğinde ve The Hollywood Reporter tarafından hazırlanan bir konferansta konuştu ve bazı amiral gemisi serilerinin geleceğinden bahsetti. Şirketin başındaki isim, bu sırada Harry Potter ve Büyücülük Dünyası’na da değinerek bu evrene ait yeni ve özgün içerikler geliştirmeyi istediklerini söyledi. Şu anda J.K. Rowling ve ekibiyle iletişim halinde olduklarını belirten Sarnoff, sadece bir şeyler yapmak için yapmayacaklarını Harry Potter’ın kim olduğuna sadık kalarak ve Büyücülük Dünyası’nın değerlerini gözeterek hareket edeceklerini de sözlerine ekledi.

- Reklam -

2021 başında ortaya çıkan bir haber ile Warner Bros.’un akış platformu olan HBO Max için bir Harry Potter dizisi geliştirdiği iddia edilmişti. Bu bilgi şirket tarafından hiçbir zaman doğrulanmamış olsa da, o günlerde “erken geliştirilme” aşamasında olduğu belirtilen yapımın gerçekten de var olduğu ve yakın zamanda bir duyuru ile tanıtılabileceği ihtimali bu açıklama sayesinde büyüdü.

Harry Potter’a ait yeni projeler arasında nelerin olmasını isterdiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Fantastik Canavarlar

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for EmrecanDogan EmrecanDogan dedi ki:

    Zurna: Zırt!

    (20 karakter kapatılsın :smiley: )

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Ejderha Mızrağı Üçlemesi dragonlance destinies

Yeni Ejderha Mızrağı Üçlemesi 2022 Yılında Geliyor: Margaret Weis ve Tracy Hickman Tekrar Bir Arada

avatar 2 james cameron

James Cameron’ın Avatar 2 Filminden Yeni Fotoğraflar Paylaşıldı