in ,

Demon Slayer Oyun Dünyasına Girmeye Hazırlanıyor: İlk Fragman Paylaşıldı

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles fragmanı paylaşıldı. Popüler anime serisi, yeni oyunu ile önümüzdeki aylarda çıkıyor.

Demon Slayer Oyun Kimetsu no Yaiba - The Hinokami Chronicles
- Reklam -
- Reklam -

Son zamanlarda anime severlerin favorileri arasına girmiş olan Demon Slayer oyunu ile gelmeye hazırlanıyor. Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles yakın zamanda oyun severlerle buluşacak.

CyberConnect2 tarafından geliştirilen oyun Ekim 2021’de SEGA tarafından yayınlanacak. Karakter seslendirmeleri aynı İngilizce ve Japonca seslendirme sanatçıları tarafından yapılacak. Oyunun içeriği ise seride anlatılan ana hikayeyi takip edecek.

Gelen ilk yorumlara göre hikâyeyi başarılı bir şekilde yansıtan CyberConnect2 stüdyosu, zaten bu yapımlarla adını daha önce de duyurmuş bir firma. Daha önceki çalışmaları .hack serisi, Naruto ve Dragon Ball Z: Kakarot oyunlarını içeriyor. Anime oyunlarındaki kullandığı başarılı tekniklerle bilinen CyberConnect2, Demon Slayer oyununda da grafik çalışmaları ile dikkat çekiyor.

- Reklam -

Oyuncu hikâye modunda serinin iblisleri ile karşı karşıya gelebilme aynı zamanda bir diğer oyuncu ile aynı arenada savaşma imkânı elde edebiliyor.

15 Ekim 2021’de Kuzey Amerika ve Avrupa’da piyasaya sunulacak olan The Hinokami Chronicles; PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, X|S ve Xbox One platformlarında yayınlanacak.

Oyunun fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles Oyun Fragmanı | İZLE

YouTube video

Koyoharu Gotouge imzalı Demon Slayer’ın hikayesi, Taisho Dönemi Japonya’sında geçiyor. İyi kalpli Tanjiro Kamado’nun iblise dönüşen kardeşi Nezuko’yu tekrar insana dönüştürme ve iblis avcısı olma yolunda kendini geliştirme çabasını konu alıyor.

- Reklam -

2021’nin ilk yarısında 26 milyon kopya satarak en çok satan mangalar arasına giren Demon Slayer, ünlü birçok seriyi ardında bıraktı.

2020’de yayınlanan ve birinci sezonun devamı olan Mugen Train filmi ise Tanjiro ve diğer iblis avcılarının, yolculuk yaptıkları treni esir alan iblisle savaşmalarını konu alıyor. Geçtiğimiz yıl yayınlanan Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba the Movie: Mugen Train 500 milyon dolar hasılatla Box Office’de 2020’nin en çok gelir elde eden filmi olarak kayıtlara geçti.

Mugen Train’in devamı hikayesi olacak Demon Slayer 2. sezonun ise bu yıl içinde anime severlerle buluşması bekleniyor.

Peki sizler Demon Slayer’ı izlediniz mi? Oyunun tanıtım fragmanı hakkındaki görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Black Panther 2: Wakanda Forever

Black Panther: Wakanda Forever’ın Çekimleri Başladı: Chadwick Boseman’sız Yeni Macera Yolda

Marvel Pride LGBTQ+ Vnn

Marvel Çizgi Roman Evreni Zaman Çizelgesindeki İlk LGBTQ+ Kahramanı Tanıtıldı