in ,

Activision Blizzard’ın Beklenen Oyunu Diablo 4 için Çıkış Tarihi ve Yeni Oynanış Videosu Paylaşıldı

Diablo 4 çıkış tarihi belli oldu. Xbox Bethesda Showcase etkinliğinde, oyuna dair yeni bir oynanış videosu da paylaşıldı.

diablo 4 cikis tarihi oynanis
- Reklam -
- Reklam -

Diablo 4 çıkış tarihi netleşti. Dün gerçekleştirilen Xbox Bethesda Showcase etkinliğinde, yeni bir oynanış videosu da görücüye çıktı.

Activision Blizzard oyuncuların merakla beklediği karanlık fantazi rol yapma oyunu Diablo 4 için sonunda resmi çıkış tarihini duyurdu. Xbox Bethesda etkinliği bünyesinde yapılan açıklamaya göre yapım 2023 yılında oyuncularla buluşacak.

Xbox Bethesda Showcase oyun etkinliği dijital dünyanın interaktif yapımlarına dair yeni ufukları oyunculara tanıttı. Farklı türden oyunların fragmanları ve oyun içi görüntülerinin paylaşıldığı etkinlik gelecek yılların oyun dünyası açısından oldukça hareketli geçeceğinin sinyallerini veriyor. Paylaşılan oyunlar arasında ise bilgisayar oyuncularını oldukça mutlu eden bir yapıma da yer verildi. Diablo serisinin son oyunu: Diablo 4.

- Reklam -

Xbox Bethesda etkinliği oyuna dair yeni bilgiler verdi. 2023 yılında oyuncularla buluşacağı kesinleşen yapım sadece PC için değil aynı zamanda Xbox One X/S, Xbox Series X/S ve PlayStation 4/5 için de geliyor. Bununla birlikte yayınlanan yeni fragman ile Barbarian, Druid, Rogue, Sorceress sınıfları ile birlikte son oyuncu sınıfı da Necromancer olarak duyuruldu. Diğer taraftan PvP ögelerinin de bulunduğu alanlarla birlikte Sanctuary evreni genişlemeye devam edecek.

Diablo 4 Necromancer Sınıfı | Fragman

YouTube video

İlk defa 1996 yılında oyuncularla buluşan yapım aksiyon-RPG ögelerini dengeli bir şekilde bünyesinde barındırmasıyla dikkatleri üzerine çekmiş ve dünya genelinde 2.5 milyon adetten fazla satmayı başarmıştı. O zamanki ismiyle Blizzard Entertainment olarak bilinen şirket ise serinin ikinci ve üçüncü oyunlarını çıkarmış 2019 yılındaki BlizzCon etkinliğinde de dördüncü oyunun geleceğini duyurmuştu. Ancak 2021 yılına kadar Blizzard oyuna dair sessizliğini korudu. 2021 yılında ise oyun dünyasını değiştiren Activision’ın Blizzard’ı satın alması sonrası Diablo 4 oyununun ertelendiği paylaşılmış ve yapımıngeleceği merak konusu olmuştu.

- Reklam -

Diablo IV | Oynanış Fragmanı

YouTube video

Geçen aylarda Blizzard yetkilileri Diablo 4 çalışmalarının devam ettiğini ve serinin devam macerasında 150’den fazla mağara ve zindan içerdiğini paylaşmıştı. Bununla birlikte ışık ve aydınlatma mekaniklerine dair yeni sistemi gösteren ekip “karanlığa dönüş” temasını yeniden oyuna entegre ettiklerini sunmuştu. Yeni Diablo oyunu oyuncularla buluşmak için geri sayımını başlatmışken nasıl bir hikâye örgüsü ile Sanctuary dünyasını tanıtacağı ise hayranlar tarafından merakla bekleniyor.

Sizin Xbox Bethesda Showcase etkinliğinde dikkatinizi çeken yapım hangisi oldu? Diablo 4 için heyecanlı mısınız? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Epichan Epichan dedi ki:

    Ertelenmezse ise güzel haber. Oyunun grafikleri ve ortamı benim hoşuma gitti. Sevdiğim karakter necroancerada koymuşlar güzel. D3 deki hatalarından umarım ders almışlardır. D4 çıkana kadar Diablo Immortal ile idare ederiz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the walking dead last mile oyunu

Yeni The Walking Dead Oyunu “Last Mile” Yakında Yayına Giriyor: Fragman Paylaşıldı

cinayeti çözmek yanlış mezar

Yarım Asırlık Cinayeti Çözmek İsteyen Polis, Yanlış Cesedi Mezardan Çıkardı