in ,

Suicide Squad: Kill the Justice League Fragmanı: Beklenen Oyuna İlk Bakış

Suicide Squad: Kill the Justice League fragmanı yayınlandı. DC FanDome etkinliğinde tanıtılan oyun, karakterleri ve görevleri sinematik bir fragmanla gösterdi.

Suicide Squad: Kill the Justice League oyun fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Suicide Squad: Kill the Justice League oyunu, DC FanDome etkinliğine özel sinematik bir fragmanla sahneye çıktı. Yayınlanan oyun fragmanı ile birlikte çıkış yılı ve Rocksteady geliştiricisiyle derinlemesine bir konuşma ile tamamlandı.

Birkaç küçük sızıntı ve söylentiden sonra, Suicide Squad: Kill the Justice League nihayet Superman’in mükemmel şekilde biçimlendirilmiş kafasının üzerine çapraz şekilli logo yerleştirilmiş, havalı görünen duyuru posteriyle tanıtıldı. Büyük beğeni toplayan Batman: Arkham üçlemesinin ünlü yaratıcıları Rocksteady tarafından geliştirilen oyun, Arkham Knight ile aynı evrende var olan karakterlerinin uzun zamandır beklenen girişinden hemen sonra ortaya çıktı. Suicide Squad oyunu Rocksteady’nin ödüllü tek oyunculu formülünden ilk büyük sapması olmakla kalmayacak, aynı zamanda Rocksteady’nin “Arkham-verse” olarak adlandırdığı şeyin başlangıcı olacak.

Suicide Squad: Kill the Justice League oyun fragmanı

- Reklam -

DC FanDome, Wonder Woman 1984 ve The Batman gibi önemli işleri de dahil olmak üzere gün boyu merakla beklenen fragmanlara ev sahipliği yaptı. (Bizler de Twitter adresimiz üzerinden yeni haberleri gece boyunca paylaştık.) Bununla birlikte tanıtılan oyun fragmanı oldukça ilgi çekici sinematik fragmanlardan birine ev sahipliği yaparak, etkinliğin en heyecan verici işlerinden biri oldu.

Suicide Squad: Kill the Justice League Fragmanı

YouTube video

Oyunun konusuna gelirsek kısaca Metropolis gerçek anlamda paramparça olmaktadır. Anti kahramanlar Deadshot, Harley Quinn, King Shark ve Captain Boomerang; şu anda bilinmeyen bir güç tarafından şehre zarar vermeye zorlanan Justice League’in süper güçlü üyelerini öldürmek için bir görev üstlenir.

Rocksteady’nin Batman’da en iyi yaptığı şeye uygun olarak; hem Arkham Asylum, City ve Knight üçlemesinin hem de Suicide Squad: Kill the Justice League’in yapımcısı olan Sefton Hill, Metropolis’in gerçekten harikulade bir ortam olacağını vaat ediyor. Üstelik bu ortamın oyundaki beşinci karakter olacağını da sözlerine ekliyor. Zaten açık havada tüm korkunç hadiseler yaşanırken anti-kahramanlarından oluşan takımın tüm önemli sürtüşmeleri de renkli kişiliklerini ortaya koyar cinsten. Seslendirmelerin de diğer oyunlara göre çok daha üst düzey ve birinci sınıf kalitesinde olacağı anlaşılıyor.

- Reklam -

Suicide Squad: Kill the Justice League fragmanı

Oyun için yayınlanan sinematik fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Zynga, Türk Oyun Şirketi Rollic Games’i 168 Milyon Dolara Satın Aldı

Kaynak: Game Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Batman Fragmanı

The Batman Fragmanı: Robert Pattinson’lu Bruce Wayne’e Detaylı Bakış

the suicide squad

The Suicide Squad Kamera Arkası: Posterler ve Karakterlere İlk Bakış!