in

Batman: Arkham Geliştiricisi Suicide Squad Oyunu mu Hazırlıyor?

Batman: Arkham geliştiricisi Rocksteady, yeni bir DC oyunu üzerinde çalışıyor olabilir. Sızdırılmış bazı kaynaklar şirketin Suicide Squad oyunu hazırladığını gösteriyor!

Batman Suicide Squad oyunu
- Reklam -
- Reklam -

Batman: Arkham Asylum, Arkham City ve Arkham Knight ile oyun dünyasındaki en iyi süper kahraman oyunu serilerinden birisine imza atan Rocksteady, Suicide Squad oyunu geliştiriyor olabilir.

Bir dizi sızıntı ve ilişkili web sitesi alan adları incelendiğinde Rocksteady’nin DC evreninde geçen ve oldukça ses getirebilecek yeni bir oyun üzerine çalıştığ iddia edildi. Oyunun hikâyesinin, DC ile çalışmaya başlayan James Gunn’ın çekimleri tamamlanan ve önümüzdeki yılın yaz aylarında gösterime girmesi beklenen yeni filminde olacağı gibi Suicide Squad üzerine olacağı da iddialar arasında.

2021 Suicide Squad Yılı Mı Olacak?

James Gunn yönetmenliğinde bir kez daha sinemalara teşrif etmesini umduğumuz; Deadshot, King Shark ve nev-i şahsına münhasır Harley Quinn gibi karakterleri ile tanıdığımız Suicide Squad ekibinin üyelerini yönetebileceğimiz bir Rocksteady oyunu kulağa oldukça ilgi çekici geliyor. Oyunun geliştirme sürecinin henüz erken aşamalarda olduğuna dair söylentiler bulunuyor. Warner Bros.’un bu yılki E3 fuarında oyunu tanıtmayı planladığını; ama pandemi yüzünden fuarın iptal edilmesinden sonra gözünü başka bir etkinliğe diktiği de iddia ediliyor.

- Reklam -

Batman Assault On Arkham

Eurogamer’ın sözlerine de kaynak gösteren haberde, oyunun bu yılın ağustos ayında gerçekleşmesi planlanan DC FanDome etkinliğinde tanıtılabileceği belirtilmiş. Warner Bros.’a kayıtlı olduğu belirtilen “SuicideSquadKillTheJusticeLeague.com”, “SuicideSquadGame.com” ve “GothamKnightsGame.com” alan adlarının da oyunun yapım aşamasında olduğunun kanıtı olduğundan bahsedilmiş.

DC evrenindeki geçmesi beklenen ve geliştirme aşamasındaki tek oyunun bu olmadığı da iddialar arasında. Batman: Arkham Origins’ten tanıdığımız WB Montreal’in de yeni bir Dark Knight oyunu üzerine çalıştığına dair söylentiler de dikkat çekici. DC evreninde gizli bir örgüt olarak bilinen The Court of Owls’un etrafında geçeceği belirtilen oyunun; bir diğer iddiaya göre Batman Beyond çizgi film serisini esas alacağı belirtilmiş.

Yeni Bir DC Oyununa Kim Hayır Diyebilir?

Bilindiği gibi Marvel güncel ve yeni nesil konsollar için bir Avengers oyunu üzerine çalışıyor. DC’nin film sektöründeki toparlama adımlarının yanı sıra, video oyun platformunda da Marvel’in gerisinde kalmak istemediği anlaşılıyor. Arkham serisinin başarısı ortadayken, iki ayrı stüdyodan iki ayrı oyunu simültane bir şekilde geliştirip oyuncuların karşısına çıkartmak ilk bakışta güzel bir hamle gibi duruyor. Hazır James Gunn’ın DC’ye nasıl bir hava katacağı merakla beklenirken filmin çıkışına yakın döneme sıkıştırılmış bir Suicide Squad oyunu, gayet yerinde bir pazarlama stratejisi olarak da göze çarpıyor.

- Reklam -

batman arkham knight

Bakalım bu ağustos gerçekleşmesi planlanan DC FanDome bize bu oyunlar hakkında ne gibi bilgiler sunacak.

Rocksteady’den çıkacak bir Suicide Squad oyunu fikri sizi heyecanlandırıyor mu? Peki ya yeni bir Arkham oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’a gelin beraber tartışalım!


* The Flash Filminde Thomas Wayne Karakterini Jeffrey Dean Morgan Oynayabilir

Kaynak: Screen Rant

Ufuk Yasin Yurtbil

Hikaye anlatıcısı, okur-yazar-inceler, sinemasever, birincilik ödüllü amatör bir öykü yazarı, hayatı dolu dolu yaşamaya hevesli, öğrenmeye aç bir ruh. Meslekten inşaat mühendisi, doğuştan hayalperest, bir tutam bilimkurgu/fantastik kurmaca.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Witcher 2. Sezon Çekim Tarihi

The Witcher 2. Sezon Çekimleri Yeniden Başlıyor

Ren Geyiği Evcilleştirme

Ren Geyiği, Günümüzden 2.000 Yıl Önce Evcilleştirilmiş