in

The Flash Filminde Thomas Wayne Karakterini Jeffrey Dean Morgan Oynayabilir

Batman v Superman: Dawn of Justice’te Thomas Wayne’i canlandıran Jeffrey Dean Morgan, The Flash ile rolü bir kez daha üstlenebilir.

the flash batman thomas wayne Jeffrey Dean Morgan
- Reklam -
- Reklam -

The Flash filmiyle ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Henüz çıkışına 2 yıllık bir süre bulunan ve uzun süredir gelmesi beklenen yapımda, Thomas Wayne rolü bir kez daha Jeffrey Dean Morgan’ın olabilir.

Ezra Miller’ın başrolünde olduğu ve Andy Muschietti’nin yöneteceği filmin konusu henüz bilinmemekle birlikte daha önce Flashpoint hikâyesini uyarlayacağı konusunda söylentiler çıkmıştı. Son zamanlarda Ray Fisher’ın canlandırdığı Cyborg’un filmde rol alacağı haberi de dahil olmak üzere ortaya çıkan bazı bilgiler bu söylentilerin doğruluğunu güçlendiriyor.

2011 yılında Geoff Johns tarafından yazılan ve Andy Kubert tarafından çizilen Flashpoint, Barry Allen’ın annesini kurtarmak için geçmişi değiştirdiğini ve kendi zamanına döndüğünde büyük ölçüde değişmiş bir DC evreniyle karşılaşmasını konu alıyor. Örneğin, Flashpoint zaman çizelgesinde sokakta öldürülen Bruce Wayne’in babası değil, bizzat kendisi oluyor. Bunun sonucunda da çok daha karanlık bir Batman tasvirini, babası Thomas Wayne üstleniyor.

- Reklam -

the flash batman thomas wayne

The Flash Vizyon Tarihi Belli Oldu mu?

İşte şimdi de ortaya çıkan bir iddia, Thomas Wayne karakterini canlandıracak ismin Jeffrey Dean Morgan olduğunu söylüyor. Grey’s Anatomy, Supernatural ve The Walking Dead dizilerindeki rolleriyle tanınan ünlü oyuncunun aslında bu karakteri canlandırması için çok daha önceden hayranlar baskı yapmaya başlamıştı. Gelen bu son haberle birlikte, henüz söylenti bazında bile kalsa hayranları mutlu etmiş gözüküyor.

Bilindiği üzere 2016 yılında vizyona giren Batman v Superman: Dawn of Justice filminin başlangıcında bu rolü yine Jeffrey Dean Morgan oynamış ve kısa sahnesi olsa dahi oyunculuğu beğenilmiş ve karaktere yakıştığı dile getirilmişti.

jeffrey dean morgan thomas wayne the flash

- Reklam -

Şimdilik DC ve Warner Bros. cephesinde konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Gelen iddialar, ağustos ayında yapılacak DC FanDome etkinliğinde hem Fisher’ın hem de Morgan’ın rollerini resmi olarak doğrulayacakları yönünde.

Peki The Flash filmi ne zaman çıkacak? Bu sorunun cevabı da nisan ayında, Koronavirüs nedeniyle yapılan değişiklikler sırasında son olarak 3 Haziran 2022 olarak açıklanmıştı.

Jeffrey Dean Morgan’ı bir kez daha Thomas Wayne rolünde ve Flashpoint sırasında Batman olarak görmek ister misiniz? Ayrıca filmle ilgili teorileriniz neler? Kayıp Rıhtım Forum aracılığıyla yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Halloween Tree: Ray Bradbury’nin Meşhur Romanı Film Oluyor

Kaynak: Full Circle Cinema

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bozkırın Uzak Bahçeleri - Ethem Baran

Bozkırın Uzak Bahçeleri: Toprak Kavurur Anadolu’yu

The King's Man Vizyon Tarihi Fragman

The King’s Man Vizyon Tarihi ve Yeni Fragman Paylaşıldı