in

Jim Carrey’li Ace Ventura 3 Filmi, 26 Yıl Sonra Geliyor

Ace Ventura 3 filmi resmen geliyor. Jim Carrey’li Budala Dedektif serisi beyaz perdeye geri dönmeye hazırlanıyor.

Jim Carrey Emekli
- Reklam -
- Reklam -

Ace Ventura 3 filmi sonunda kesinleşti. Budala Dedektif 26 yıl sonra geri dönüyor. Yapımın senaryosu Sonic the Hedgehog’un senaristleri Josh Miller ve Patrick Casey’ye emanet edilecek.

Evcil hayvan dedektifinden uzun zamandır haber alamıyorduk. Jim Carrey’nin yıldızını parlatan yapım, yıllar sonra bir kez daha geliyor.

İlk olarak 1994 yılında Ace Ventura: Pet Detective adı ile vizyona giren yapım, kısa sürede bir hayli sevilmişti. Tom Shadyac’ın yönetmenliğini üstlendiği filmde Jim Carrey’ye Courteney Cox ve Sean Young eşlik etmişti. O filmi hemen ertesi yıl When Nature Calls adlı devam bölümü takip etmişti. 2009 yılında ise Ace Ventura Jr: Pet Detective adlı bir televizyon filmi gelmiş ancak bu yapımda Jim Carrey yer almamış, film de pek tutmamıştı.

- Reklam -

Ace Ventura 3 Filmi Geliştirme Aşamasında

Serinin yaratıcılarından Morgan Creek Productions, yeni Ace Ventura filmi için heyecan verici haberler paylaştı.

Geçen yıl ocak ayında Jim Carrey, Ace Ventura 3 ile yeniden ikonik rolüne geri döneceği bir ihtimal olarak belirmişti. Ancak o zamandan bu yana ortalığı yine bir sessizlik kaplamıştı. Sonunda stüdyodan da ilk adım geldi.

Ace Ventura 3 Budala Dedektif Jim Carrey

3. filmin geliştirilme aşamasında olduğu nihayet netleşti. Film hem Amazon’un Prime Video adlı dijital yayın platformuna hem de beyaz perdeye gelecek.

- Reklam -

Öte yandan bir sevindiren haber de yeni filmin bir spin-off ya da yeniden başlatma olmayışı hakkında. Filmin senaryosu ise Sonic the Hedgehog ile adlarını duyuran ikili Josh Miller ve Patrick Casey’ye emanet edilecek. Jim Carrey de filminde Dr. Robotnik karakterine hayat vermişti. Üçlü, çekimleri başlayan Sonic 2 için de bir araya gelecek.

Jim Carrey günümüze dek pek çok ikonik karakteri canlandırmış olsa da bugün hâlâ Budala Dedektif rolü onun için önemli bir ayrıntı.

Ace Ventura 3 filminin konusu, oyuncu kadrosu ve çıkış tarihi gibi detaylar henüz ortada yok. Ancak projenin henüz senaryo aşamasında olduğunu hatırlatmakta fayda var. Budala Dedektif’in yeniden beyaz perdeye dönmesi en iyi ihtimalle 2022 yılının son aylarına denk düşecektir.

Peki siz Jim Carrey’yi yeniden bu rolde görme fikrine sıcak bakıyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Cult Mtl

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for azizhayri azizhayri dedi ki:

    Bana kalırsa bu biraz işsiz kalmış aktör işine benziyor, zorlama gibi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ömer Seyfettin Kartpostal Mektup

Ömer Seyfettin’in İmzalı Kartpostal Mektubu Açık Artırmada Satışa Sunulacak

The Falcon and the Winter Soldier 1. Bölüm İncelemesi

The Falcon and the Winter Soldier 1. Bölüm İncelemesi: Kahramanların Öteki Yüzü