in

Andrew Garfield, Spider-Man: No Way Home Filminde Oynayacağı İddialarına Açıklık Getirdi

Andrew Garfield, Spider-Man: No Way Home filmi hakkındaki iddiaları cevaplandırdı. Görünüşe göre yeni Örümcek Adam macerası için hâlâ telefon bekliyor.

Andrew Garfield Spider-Man: No Way Home
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man: No Way Home filminde oynayacağı söylenen Andrew Garfield, söz konusu iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu. 2012 ve 2014 yıllarında çıkan The Amazing Spider-Man filmlerinde Örümcek Adam karakterini canlandıran oyuncu, yeni yapımda da yer alacağı iddialarını yalanladı.

Marvel Studios ve Sony, tarihler 2016’yı gösterdiğinde Captain America: Civil War filmi ile Tom Holland’lı yeni Örümcek Adam’ı tanıttı. Oldukça popüler hale gelen karakter, ikisi solo olmak üzere 5 Marvel Sinematik Evreni macerasında yer aldı. Şimdi ise hayranlar heyecanla karakterin üçüncü solo macerası olan Spider-Man: No Way Home’u bekliyor. Jon Watts’ın yönettiği filmle ilgili resmi ayrıntılar korunmaya devam ediyor, ancak filmin çoklu evreni içerdiğini gösteren çok sayıda işaret bulunuyor.

Şu an için çoklu evrende geçecek No Way Home’da kimlerin görüleceği konusunda sayısız sızıntı var. Alfred Molina’nın daha önceki filmlerde canlandırdığı Doctor Otto Octavius ve Jamie Foxx’un Electro karakterleri ile geri döneceği resmi olarak duyurulmuştu. Hatta bazı iddialar, Daredevil yıldızı Charlie Cox’un Matt Murdock’u canlandırdığını söylüyor.

- Reklam -

Elbette tüm hayranları asıl heyecanlandıran en büyük söylenti ise Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ın Spider-Man’in eski versiyonları olarak görünecekleri yönünde. Filmin başrolü Tom Holland da dahil olmak üzere şimdiye kadar herkes bu bilgiyi yalanladı. Yine de resmi bir açıklama yapılmadı. Şimdi, Garfield da aynısını yaptı.

Andrew Garfield: “Spider-Man: No Way Home filmi için henüz aranmadım”

Josh Horowitz ile Happy Sad Confused Podcast için yaptığı son röportajda Andrew Garfield’a Spider-Man: No Way Home’da yer aldığı söylentilerinin geçerliliği soruldu. Garfield, spekülasyonun kontrolden çıktığını ve filmde olmayacağını, şimdiye kadar ekipten herhangi bir çağrı almadığını belirtti. Hayranlara, daha önce canlandırdığı versiyonun No Way Home’da olacağı ile ilgili beklentilerini düşürmeleri ve rahatlamaları gerektiğini tavsiye etti.

- Reklam -

Andrew Garfield, eğer böyle bir şey olsaydı şimdiye kadar kendisini aramaları gerektiğini belirterek şunları söyledi:

“Hiçbir şeyi mahvetmek istemiyorum. Belki de beni arayacaklar ve ’Hey, insanlar bunu istiyor!’ diyecekler. Belki bu bir pazar araştırması meselesidir…”

Daha önce bu tarz iddiaların oyuncular tarafından defalarca yalanlandığı ancak film vizyona çıktıktan sonra doğru olduğu da görüldü. Bu nedenle muhtemelen kesin cevap için hayranların 17 Aralık 2021 tarihini beklemesi gerekecek.

Peki ya siz eski Örümcek Adam oyuncularının yeni filmde gözükmesini ister misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Don't Breathe 2 vizyon tarihi nefesini tut

Don’t Breathe 2 Ufukta Gözüktü: Stephen Lang Geri Dönüyor

Scarface and the Untouchable Dizi al capone

Al Capone Dizisi Geliyor: “Scarface and the Untouchable” Ekrana Uyarlanıyor