in

Avengers: Endgame Filmi Vizyona Giremeden Sızdırıldı!

Milyonlarca izleyicinin merakla beklediği Avengers: Endgame filmi, dünya çapında vizyona girmesine saatler kala korsanların ellerine düştü!

avengers endgame china
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’nin ülkemiz için saatler sonra sinemalarda olacak yeni filmi Avengers: Endgame ile ilgili heyecanımız oldukça fazla. Hatta söz konusu filmle ilgili dün bir anket başlatmış ve kimlerin öleceğiyle alakalı tahminlerinizi sunmanızı istemiştik.

İşte bu merakla beklenen ve daha şimdiden gişe rekoru kırmasına kesin gözüyle bakılan film; kötü bir görüntü kalitesiyle de olsa torrent’e düştü. Hem de tamamı!

Dosya paylaşımı ve torrent’ler üzerine detaylı haberler sunan TorrentFreak sitesi, bugün akşam itibarıyla Çin’deki kullanıcıların filmi torrent yoluyla indirmeye başladıklarını açıkladı. Verdikleri rapora göre bu birkaç saat içerisinde torrent diğer yabancı ağlara da yayıldı.

- Reklam -

Yine aynı platform, kayda alınan film kalitesinin oldukça kötü bir şekilde verildiğini de söyledi. Video kamerasıyla kaydedilen film boyunca görüntü sürekli titriyor ve perde de yamuk gözüküyor.

avengers4torrentdata

- Reklam -

Filmin ortaya çıkan bu korsan kaydının Çin’de yapılan galanın hemen ardından yayılması da dikkatlerden kaçmadı. Konuyla ilgili bilgi almaya çalışan isimler de Disney’e bu sızıntının nasıl yaşandığıyla ilgili sorulara şimdiye dek herhangi bir cevap verilmediği de bildirildi.

Bilet satışları film henüz vizyona girmeden rekor bir ön satışla tükenen yapımın, çıkışına saatler kala böyle bir olay yaşanması elbette üzücü. Daha şimdiden sadece Kuzey Amerika’da ilk 3 günde 250 milyon doları aşan hasılata ulaşan film, tarihin en yüksek gelirli çıkışlarından birini yapmaya hazırlanıyor.

Avengers: Endgame filmine saatler kalmışken sosyal medyada artık daha dikkatli gezinmenizi tavsiye ediyoruz. Zira filmden çok önemli sahneler bir anda karşınıza bu sızıntıyla beraber çıkabilir.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for okanakinci okanakinci dedi ki:

    Link var mı link? :rofl::rofl::rofl:

  2. Avatar for Tnuviel37 Tnuviel37 dedi ki:

    Çilekli mi portakallı mı? :rofl::rofl::rofl:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

cevirmenin cemberi sekizinci gece

Çevirmenin Çemberi: Sekizinci Gece

avengers endgame beklenenler liste

Avengers: Endgame’den Beklediklerimiz ve Aklımızdaki Her Şey!