in

Black Adam Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Başrolünde Dwayne Johnson’ı göreceğimiz DC’nin yeni süper kahraman filmi Black Adam için vizyon tarihi belli oldu.

Black Adam
- Reklam -
- Reklam -

Dc Comics’in sevilen karakterlerinden birisi olan Black Adam filmiyle ilgili söylentiler neredeyse iki senedir dilden dile dolaşmaktaydı. Filmin başrolü için yıllar önce seçilmiş olan Dwayne Johnson, geçtiğimiz günlerde Black Adam’ın çekimlerine başlanacağı tarihi belirtmişti. Bugün Instagram hesabından bir paylaşım daha yapan Johnson, yapımın vizyon tarihini net bir şekilde açıkladı.

Paylaştığı fotoğrafın altına uzunca bir açıklama ekleyen başarılı oyuncu, filmin 2021’in sonunda vizyona gireceğini söyledi. Yaptığı açıklama ise, Dwayne’in bu rol için epey hevesli olduğunu kanıtlar nitelikte:

https://www.instagram.com/p/B42odCrFF42/?utm_source=ig_web_options_share_sheet

- Reklam -

Dwayne Johnson’ın Black Adam Duyurusu

“Çoğu çocuğun büyürken yaptığı gibi bir süper kahraman olmayı hayal ettim. Havalı süper güçlere sahip olmayı, her zaman doğrunun yanında savaşmayı ve insanları korumayı hayal ettim. Her şey on yaşımda SUPERMAN ile ilk tanıştığım zaman değişti. Çocukken olmak istediğim kahraman her zaman Superman idi. Ancak fantazi dünyamda geçirdiğim birkaç yıldan sonra Superman’in benim hiçbir zaman olamayacağım bir kahraman olduğunu fark ettim. Ben çok asiydim, deli doluydum. Düzene ve otoriteye fazlasıyla karşıydım. Sorunlarıma rağmen iyi bir kalbi olan, iyi bir çocuktum. Sadece bir şeyleri kendi yoluma göre yapmayı seviyordum. Şimdi yıllar sonra çocukken sahip olduğum DNA’yı taşıyarak kocaman adam oldum. Süper kahraman hayallerim ise gerçeğe dönüştü. İkonik Dc Evreni’ne katılmakla ve BLACK ADAM karakterine hayat vermekle şereflendirildim. BLACK ADAM, SUPERMAN’in güçlerine eş değer bir büyüyle kutsanmıştır, ancak o kurallara uymaz veya sınırlarda dolaşmaz. O türünün tek örneği olan asi, insanlar için iyi olanı yapan bir süper kahraman. Bnu kendi yoluyla hallediyor.

BLACK ADAM’ın tarzıyla hakikat ve adalet. Bu rol kariyerimde canlandırdığım karakterlerin hiçbirine benzemiyor ve bu yolculuğa çıktığımız için iliklerime kadar minnettarım. Black Adam 12.22.21 ⚡️ İlk kez bu harika işbirliğini yapan arkadaşlarım Jim Lee ve Bosslogic’e teşekkürler.
Bu dikkate değer haberin ardından hem The Rock’ın hayranları; hem de Black Adam’ın hayranları sosyal medyada memnuniyetlerini ifade ettiler.

Ortaya çıkan ilk görsel, çizgi romanlardan uyarlama her türlü yapım üzerinde çizimler gerçekleştiren başarılı sanatçı Bosslogic ve Batman, Superman gibi en bilinen çizgi roman karakterlerinin ve bir o kadar daha bilinmeyen karakterlerin günümüz çizerlerinden biri olan Jim Lee’nin ortak çalışmasıyla ortaya çıktı.

black adam dc kapak

Şimdilik Black Adam filminin kadrosunda kesinlikle var sayabileceğimiz tek isim Dwayne Johnson. Yakın bir zamanda filmle ilgili çok daha fazla detayın aktarılması bekleniyor.

- Reklam -

Black Adam filmi Aralık 2021 tarihinde vizyona girecek.

Sizce Black Adam filminde bir Shazam ziyareti gerçekleşebilir mi? Bu yapımda başka hangi DC karakterlerini görmeyi bekliyorsunuz?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* SpongeBob Filminden Keanu Reeves’li Fragman

Kaynak: ScreenRant

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Black Adam filminde, Shazam’ın olması gerektiğini düşünüyorum. Birbirine bağlı karakterler. Black Adam kötü bir karakter baya Dc’nin en baba viliianlarından. Kötü bir karakteri nasıl işleyecekler merak ediyorum. Keşke Süperman’i görsek ama o da imkansız gibi. Benim tahminim Shazam mutlaka olacaktır. En çok merak ettiğim Arnold Vosloo hangi rolde olacak ??

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix

Netflix Türkiye’nin Yeni Dizisi Masum’un Senaristinden Geliyor!

Disney

Büyük Yarış Başladı: Disney+ İlk Günden Rekor Aboneye Ulaştı