in ,

DC’nin Bu Yıl İçinde Sinemalara Gelecek Tek Filmi “Black Adam”dan Son Fragman

Black Adam filminden son fragman yayınlandı. Dwayne Johnson’ın başrolünde yer aldığı macera, DC Sinematik Evreni’nin bu yılki tek filmi olacak.

Black Adam son fragman
- Reklam -
- Reklam -

Black Adam filminden yeni ve son bir fragman daha yayınlandı. Dwayne Johnson’ın önderlik ettiği yeni DC filmi, Warner Bros. Discovery’nin yaşadığı finansal sıkıntılar nedeniyle bu yıl içerisinde sinemalara gelecek tek live-action yapım olacak.

Black Adam, en uzun süredir üzerinde çalışılan DCEU filmlerinden biri olarak biliniyor. Çizgi romanlarda Shazam’ın en büyük düşmanı olarak tanınan karakter, live-action’da ilk olarak kendi solo filminde ortaya çıkacak. Başlangıçta, Johnson’ın karakteri ilk çıkışını DC kahramanını Zachary Levi’nin oynadığı Shazam filminde yapacaktı. Ancak Johnson, yıllardır hayalini kurduğu Black Adam rolüne seçildiğinde, DC karakterinin temelini oluşturmaya yardımcı olmak için karakterinin ayrı bir filmde gösterilmesi fikrini ortaya attı.

Film Kahndaq kölesi olan Teth-Adam’ın, kendisini DC anti kahramanına dönüştüren tanrısal güçler verildiğinde hayatının sonsuza dek değişmesini anlatan bir başlangıç hikâyesi olarak hizmet ediyor. Çizgi romanlarda kötü adam olarak tasvir edilmesine rağmen, DC Genişletilmiş Evreni uyarlaması Johnson’ın karakteriyle farklı bir yöne gidiyor. Black Adam, ilk live-action’ında DCEU’da bir anti-kahraman olarak görev yapacak ve Justice Society of America gibi geleneksel kahramanlar peşinden gelecek.

- Reklam -

Filmin sinemalara gelmeden önceki son fragmanı da kısa bir süre önce yayınlandı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Black Adam Son Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Filmin en ayrıntılı görüntülerini içeren fragmanda, hayranlar çok sayıda önemli olaya şahitlik ediyor. Temmuz 2022’de The Suicide Squad yıldızı Viola Davis’in Black Adam’da Amanda Waller karakteriyle geri döneceği doğrulanmıştı. Son fragman henüz açıklanmayan nedenlerden dolayı Amanda’nın dönüşünün, Justice Society of America’yla çalışan Black Adam ile ilgili olduğunu ortaya koyuyor. Görüntüler ayrıca hikâyenin merkezindeki kötü adam, Marwan Kenzari’nin (Aladdin) canlandırdığı Sabbac olarak da bilinen Ishmael Gregor’a daha yakından bir bakış sunuyor.

- Reklam -

Black Adam son fragman

İlk fragmanı yayınlandığında 29 Temmuz’da çıkacağı söylenen, ancak sonrasında yeniden ertelenen Black Adam, 21 Ekim 2022’de sinema salonlarında olacak.

Black Adam’ın son fragmanını nasıl buldunuz? Yeni maceradan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Bana mı bir çok kötü geliyor ya Black Adam filmi?Yani o kadar olmamış duruyor ki anlatamam.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Beast İncelemesi

Beast İncelemesi: Risk Almayan Safari Soslu Gerilim

The Handmaid's Tale 6. sezon final

Distopik Dizi The Handmaid’s Tale Final Yapıyor: Hulu Yapımı 6. Sezon Onayını Aldı