in , ,

Simu Liu’lu Bright: Samurai Soul Filminden İlk Fragman

Bright: Samurai Soul fragmanı yayınlandı. David Ayer’ın Netflix filminden uyarlanan anime macerasının seslendirme kadrosunda Shang-Chi başrolü Simu Liu da bulunuyor.

Bright: Samurai Soul fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Bright: Samurai Soul fragmanı Netflix tarafından paylaşıldı. David Ayer’ın yine dijital yayın devi için hazırladığı aynı adlı filmin anime spin-off’u olan yapımın İngilizce seslendirme kadrosunda Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings yıldızı Simu Liu da yer alıyor.

Dijital yayın platformları arasında liderliği tartışmasız şekilde elinde bulundurmaya devam eden Netflix, daha önce çıkardığı orijinal film ve dizilerine yan ürünler hazırlamaya devam ediyor. Bunun son örneğini The Witcher dizisi için hazırladığı ve Geralt’ın hocası da ola Vesemir’in yaşamının anlatıldığı Nightmare of the Wolf anime filmi ile görmüştük.

Kanal şimdi de David Ayer önderliğinde 2017’de çıkan ve başrollerinde Will Smith ve Joel Edgerton’un yer aldığı Bright’ın anime spin-off’uyla geliyor. Kyohei Ishiguro’nun yönetmenliğini üstlendiği ve senaryosunu Michiko Yokote’nin kaleme aldığı anime filmi, Bright evreninde geçiyor.

- Reklam -

Şogunluğun sonu ile Meiji dönemi arasında Japonya’da geçen Samurai Soul adlı spin-off, bir Ronin olan Izou ve bir ork olan Raiden’ın, genç bir elf kızı ve taşıdığı asayı kuzeydeki elflerin ülkesine götürmeye çalışan macerasını konu edinecek. Anime filmi her ne kadar Bright’ın dünyasına dayanıyor olsa da, yeni bir zaman dilimi ve daha önce hiç görülmemiş karakterlerle birlikte hayranların yeni ortamları keşfetmesini sağlayacak ve estetik anlamda farklı bir bakış açısı sunacak.

Film için yayınlanan ilk fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bright: Samurai Soul Fragmanı | İZLE

YouTube video

Filmin Japonca seslendirme kadrosunda yer alan bazı isimler aynı zamanda İngilizce seslendirme kadrosunda da bulunuyorlar. Fred Mancuso ve Yuzu Harada’nın yanı sıra Yuki Nomura, Daisuke Hirakawa ve Shion Wakayama da kadroda yer alan isimler arasında bulunuyor. Şimdilerde Shang-Chi ve On Halka Efsanesi ile Marvel Sinematik Evreni’nin gözdesi haline gelen başrol oyuncusu Simu Liu da, İngilizce seslendirme versiyonunda tek gözlü gezgin samuray Izou’yı seslendiriyor. Izou’nun karşısında Fred Mancuso tarafından seslendirilen ork Raiden var. Raiden kendini hırsızlıkla dolu bir hayattan kurtarmaya çalışıyor.

- Reklam -

Bright: Samurai Soul, 12 Ekim 2021 tarihinde Netflix’te çıkışını yapacak.

Bright: Samurai Soul’un yayınlanan ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? David Ayer’ın çektiği ve 2017’de yayınlanan filmi sevmiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hide Dizisi Dr. Jekyll ve Mr. Hyde Başrol David Tennant

Dr. Jekyll ve Mr. Hyde Dizi Oluyor: Başrolde David Tennant Var

The Most Reluctant Convert fragmanı c.s. lewis hayatı

Narnia Günlükleri’nin Yazarı C.S. Lewis’in Hayatını Konu Alan “The Most Reluctant Convert”ten Fragman