in

Captain America 4 Çalışmaları Başladı: Yeni Kaptan Belli Oldu

Marvel Stüdyoları, Captain America 4 filmini duyurdu. Yeni maceranın başrolünde MCU’nun Falcon/Sam Wilson’ı olarak tanınan Anthony Mackie yer alacak.

Captain America 4 The Falcon and the Winter Soldier
- Reklam -
- Reklam -

Captain America 4 filmi çalışmaları başladı. The Falcon and the Winter Soldier dizi sorumlusu Malcolm Spellman’ın hazırlayacağı yeni maceranın başrolünde ise Falcon ve Sam Wilson olarak tanınan Anthony Mackie yer alacak.

Marvel Sinematik Evreni’nin üçüncü aşamasının sonununda, Sam Wilson’ın gelecekte yeni Kaptan olacağına dair bir sinyal verilmişti. Avengers: Endgame filminin bitiminde yaşlı Steve Rogers, karakterin MCU geleceğinde önemli bir rol kurarak, kalkanını Falcon’a verdi. Sam de derhal görevi kabul etmek yerine, The Falcon ve The Winter Soldier dizisi sayesinde kalkanı kazanma yolculuğunu hayranlara anlatmış oldu.

Marvel’ın ikinci Disney+ dizisi, dün yayınlanan altıncı ve son bölümüyle final verdi. Sam Wilson’ın uzun zamandır beklenen Captain America kostümlü sahneleri de dizide gözüktü. WandaVision’ın Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ta devam etmek üzere Scarlet Witch’in hikâyesini kurmasının aksine, Marvel daha önce Sam Wilson’ın Captain America’sının, Bucky Barnes (Sebastian Stan) veya diğer büyük karakterlerden herhangi biri için ne olacağını açıklamamıştı. Bu durum birçok hayranın, dizinin 2. sezon için geri dönüp dönmeyeceğini merak etmesine neden oldu. Ancak bunun yerine büyük ekranda yer alacağı ortaya çıktı.

- Reklam -

Captain America 4 Filmi Vizyon Tarihi Henüz Açıklanmadı

Captain America 4 The Falcon and the Winter Soldier

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Marvel Studios, Anthony Mackie’nin başrolde olacağı Captain America 4 filmi için kolları sıvadı. Solo film, The Falcon and the Winter Soldier dizisinin yapımcısı Malcolm Spellman ve senaristi Dalan Musson tarafından yazılıyor. Şu an için açıklanan başka bir detay bulunmuyor. Ayrıca filmin ne zaman çıkacağı veya dördüncü aşaması ile gelip gelmeyeceğine dair de bir bilgi verilmedi.

- Reklam -

Detaylar henüz netleşmemiş olsa da The Falcon and the Winter Soldier finali göz önüne alındığında yeni filmin senaryosu için birçok farklı konu bulunuyor. Yine de stüdyonun bu soruların cevaplarını solo film ile verip vermeyeceği ya da küçük detayları ikinci bir sezon ile anlatıp anlatmayacağı şimdilik belirsiz gözüküyor.

Peki ya sizler The Falcon and the Winter Soldier’ı izlediniz mi? Sizce Anthony Mackie yeni Captain America olmaya uygun bir karakter mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for er-han er-han dedi ki:

    The Falcon and the Winter Soldier dizisinden haberim yoktu. İlk fırsatta izlemek istiyorum

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

camdaki kız 3 bölüm bekaret muayenesi kanal d

Camdaki Kız Dizisi “Bekaret Muayenesi” Sahnesiyle Tartışma Yarattı: Bir Dram Pornosu mu?

American Psycho dizi

American Psycho Dizisi İçin Çalışmalar Başladı