in , ,

Çizmeli Kedi’nin Yeni Macerası “Son Dilek”in Resmi Fragmanı Paylaşıldı

Çizmeli Kedi: Son Dilek fragmanı paylaşıldı. Shrek serisinin sevilen kedisi Puss in Boots, yeni bir macera ile uzun süre sonra sinemalara dönüyor.

Çizmeli Kedi 2 Fragmanı: Son Dilek Yolda
- Reklam -
- Reklam -

Çizmeli Kedi 2 fragmanı yayınlandı. Son Dilek adıyla çıkacak olan yeni Puss in Boots filmi ile meşhur Shrek karakteri geri dönüyor.

İlk olarak 2011’de vizyona giren Çizmeli Kedi, Shrek serisinin bir spin-off macerası olarak ortaya çıktı. Antonio Banderas’ın başrol karakterini seslendirdiği Çizmeli Kedi, Shrek’teki kılıç ustası çizmeli kedinin başlangıç ​​hikâyesine ve Humpty Dumpty (Zach Galifianakis) ve Kitty Softpaws (Salma Hayek) ile yaşadığı talihsizliklere odaklanıyordu. Chris Miller’ın yönettiği ilk film oldukça iyi bir başarı elde etti ve gişede 555 milyon doları gişe hasılatına ulaştı. 2018 yılının sonlarında ise Shrek’in devamının ve Puss in Boots 2’nun yapım aşamasında olduğu duyuruldu. Bu yılın başlarında Dreamworks Animation, Çizmeli Kedi: Son Dilek başlıklı devam filminin ve yeni bir köpek karakteri olan Perro’nun (Harvey Guillen) yer aldığı ilk fragmanı yayınladı.

Şimdi de Universal Pictures tarafından Puss in Boots: The Last Wish filmine ait, Çizmeli Kedi’nin dokuz canından sadece tek bir tanesini kaldığını gösterdiği yeni fragmanı yayınlandı. Joel Crawford’un yönettiği film, baş karakterin artık ölümsüz olduğu gerçeğiyle boğuştuğunu ve normal bir ev kedisi gibi yaşamaya zorlandığı Mama Luna’nın kediler evinde güvenli bir yere kaçtığını gösteriyor. The Last Wish’in fragmanı, suç patronu Goldilocks (Florence Pugh) ve Üç Ayı’nın, yeni saklanma yerini keşfettikten sonra Puss’ı tekrar savaşa girmeye zorladığını vurguluyor.

- Reklam -

Fragmanın Türkçe Dublajlı haline hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Çizmeli Kedi 2: Son Dilek Fragmanı Türkçe Dublaj | İZLE

YouTube video

(Fragmanı orijinal dilinden ve YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Yeni fragman, Perro ile eğlenceli anlar ve aksiyon dolu görüntüler içeriyor ve filmin yapım aşamasında olan on yıllık yolculuğunu gösteriyor. Filmin seslendirme kadrosunda ayrıca John Mulaney, Olivia Colman, Ray Winstone, Samson Kayo, Anthony Mendez ve Wagner Moura gibi isimler yer alıyor.

Çizmeli Kedi: Son Dilek, 21 Aralık 2022 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Çizmeli Kedi’nin yeni macerasının ikinci fragmanını nasıl buldunuz? İlk filmi nasıl bulmuştunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Space Invaders İncelemesi - Nona Fernandez

Space Invaders İncelemesi: Pinochet Gölgesinde Kâbuslar ve Hafızayı Birbirine Karıştıran Bir Kitap

Nejat İşler, Ercüment Çözer Rolüne Veda Etti

Nejat İşler, Behzat Ç.’nin ve Saygı’nın Meşhur Karakteri Ercüment Çözer’i Bir Daha Canlandırmayacağını Açıkladı