in

Colin Farrell, The Batman Filminde Büyük Bir Role Sahip Olmayacak

Colin Farrell The Batman filminde çok fazla yer almayacak. The Penguin’i canlandıracak oyuncu, yapımda büyük bir rolünün olmadığını ama bazı lezzetli sahnelerinin bulunduğunu söyledi.

Colin Farrell The Batman The Penguin
- Reklam -
- Reklam -

Colin Farrell, The Batman filmindeki The Penguin rolü hakkında konuştu. Oyuncu filmde pek fazla bir rolünün bulunmadığını ama bazı lezzetli sahneleri olduğunu belirtti.

Pek çok hayran, Colin Farrell’ın The Batman filminde The Penguin rolünü canlandıracağı bilgisiyle mutlu olmuştu. Pek tabii çekimlerin hemen öncesinde gelen haber ve sızan görüntüler eşliğinde herkes karakterin filmde önemli bir rolü olacağına inanıyordu. Ancak Batman’in en tanınan düşmanlarından biri olan The Penguin’in rolü sanıldığı kadar büyük olmayabilir.

Gma News Online ile yaptığı son röportaj sırasında Farrell, filmdeki rolü hakkında bazı bilgiler paylaştı. Ünlü aktör büyük bir rolü olmayacağını belirtti ancak buna rağmen bazı “lezzetli sahnelere” sahip olduğunu ifade etti.

- Reklam -

Colin Farrell The Batman The Penguin

Colin Farrell: “The Batman Setine Dönmek İçin Sabırsızlanıyorum”

“Her şey heyecan verici. Bu evrenin bir parçası olduğumu hissettiren bazı kelimeler var: Gotham City, Penguin, Joker, Batman, Bruce Wayne, Harvey Dent gibi.

“Aslında Adam West’in başrolünde olduğu Batman dizisini izleyerek büyüdüm. Evet, çocukken çizgi roman şeklinde değil de ateşli bir biçimde bu televizyon dizisini izledim. Daha sonra gençlik yıllarımda Tim Burton’ın The Batman’ini izledim ve çok sevdim.

“Ve ardından Christopher Nolan’ın o evreni çağdaş ve farklı bir biçimde bir kez daha hayata döndürdüğünü görüp açıkça hayran kaldım. Bu nedenle bu mitolojinin bir parçası olmak çok havalı duruyor.

- Reklam -

“Çekimlere daha yeni başlamıştık ve şimdi geri dönmek için sabırsızlanıyorum. Karakterin estetiği ve yaratılış süreci oldukça eğlenceliydi. Haliyle geri dönüp keşfetmek için çok heyecanlıyım. Aslında yapacağım çok fazla bir şey de yok. Filmdeki rolüm belli sahnelerden oluşuyor. Ama içinde yarattığım bazı lezzetli sahneler var ve geri dönmek için sabırsızlanıyorum. Evet, daha önce keşfetme fırsatı bulamadığım bir şeymiş gibi hissediyorum. Orijinal ve eğlenceli hissettiriyor. Ama sadece yolculuğun başlangıcındayım. Bu yüzden geri dönüp içine girmek için gerçekten sabırsızlanıyorum.”
the batman colin farrell

Farrell’ın da açıkladığı gibi Matt Reeves’in yönetmenliğinde çekilen The Batman’de The Penguin karakterinin pek de önemli bir rolü olmayabilir. Ama bazı iddia ve söylentiler aynı zamanda filmin senaryosunu da yazan yönetmenin bir üçleme hazırladığı yönünde. Yani bu ilk film, karakterin gelecekteki devam filmlerinden birinde daha büyük bir rol oynamasını sağlayabilir. Tek yapmamız gereken beklemek ve görmek. Sonuçta film hakkında bilmediğimiz çok şey var.

The Batman, Koronavirüs nedeniyle ertelenmediği takdirde 25 Haziran 2021’de beyaz perdedeki yerini alacak.

Siz Farrell’ın oynadığı karakter hakkında ne düşünüyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Robert Pattinson, The Batman Benzeri Büyük Yapımları Neden Tercih Ettiğini Açıkladı

Kaynak: Geek Tyrant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Batman 3’leme olacak zaten orası kesin, bundan sonraki filmlerde efsane düşmanlarını göreceğimize olan inancım yüksek. Belki filmlerden biri; Flash’ın, Flashpoint filmi ile paralel gidebilir diye düşünüyorum. Evrene reset atılacak gibi duruyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Murat K. Beşiroğlu Öneriyor: Kayıp Rıhtım Okurları İçin 10 Bilimkurgu Romanı

Murat K. Beşiroğlu Öneriyor: Kayıp Rıhtım Okurları İçin 10 Bilimkurgu Romanı

Star Wars: Ahsoka Disney Plus Dizi

Star Wars: Ahsoka Dizisi Hazırlıkları Başlıyor