in

Doctor Strange Yönetmeni, Constantine Filmi Çekebilir

Doctor Strange filminin yönetmeni Scott Derickson, bugünlerde DC’nin Constantine solosu ile anılıyor.

constantine dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Doctor Strange yönetmeni Scott Derrickson, ilerleyen zamanlarda DC evreninin önemli karakterlerinden Constantine için bir film mi çekecek?

Doctor Strange filminin yönetmenliğini üstlenmiş olan Scott Derrickson, serinin ikinci filmini de yönetecekti. Ancak Derrickson, geçtiğimiz ocak ayında Doctor Strange In the Multiverse of Madness filminin yönetmen koltuğundan ayrıldığını açıklamıştı. Derrickson, yaratıcılığını özgürce kullanamadığı bir ortamdan uzaklaşıp önüne bakmaya kararlı gözüküyor.

Scott Derrickson
Scott Derrickson

James Gunn, Guardians of the Galaxy Vol. 3’ten kısa süreliğine alındığında, yerini hemen DC’nin The Suicide Squad projesiyle doldurmuştu. Sinema dünyasında sık yaşanan bu karşı hamlelerden ünlü yapımcı Scott Derrickson da payını almış gözüküyor. Yönetmen, Twitter’da bir hayranın yeni bir Justice League filmi hakkındaki sorusuna, Constantine filmini tercih edeceğini söyleyerek cevap verdi.

- Reklam -

– Justice League Dark filminin yönetmenliğini yapmak ister misin?

– Constantine tercih ederim.

Constantine, DC evreninin Doctor Strange’i pozisyonunda durduğundan yönetmenin isteği yerinde diyebiliriz. Hem Strange hem de Constantine, benzer yeteneklere sahip olmakla beraber mistik güçleri benzer düşmanlarıyla savaşıyorlar. Bugüne kadar birçok korku filmiyle karşımıza çıkan Derrickson’un haliyle bunu tercih etmesi de mantıklı gözüküyor.

Constantine, Televizyon Dünyasında Maceralarına Devam Ediyor

John Constantine; Alan Moore, Stephen R. Bissette, Rich Veitch ve John Totleben tarafından yaratıldı. Sihirbaz detektifimiz ilk kez 1985 çıkışlı The Saga of Swamp Thing ile hayranlarıyla buluştu. Karakterimiz kısa sürede popülerleşerek kendi serisi Hellblazer’a kavuştu.

- Reklam -

Doctor Strange John Constantine Scott Derrickson

Daha önce 2005 yılında Keanu Reeves tarafından beyaz perdede canlandırılan karakter, televizyon dünyasına da katılmış ve bu rolü Matt Ryan üstlenmişti. Ancak dizi tutmamış ve ilk sezon sonrası iptal edilmişti. Her ne kadar karakterin solo dizisi bitmiş olsa da, Ryan’ın canlandırdığı Constantine karakteri DC’s Legends of Tomorrow dizisinde maceralarına devam ediyor. Ancak hayranlar Constantine’e ait solo sinema filminde yönetmenin kendisinin karakteri üstlenmesini isteyen bazı yorumlarda bulunarak bu fikri destekliyor gibi gözüküyorlar.

Peki ya siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Derrickson’ın yönettiği bir Constantine filmi izlemek ister misiniz?

Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* No Time to Die, James Bond Serisinin En Uzun Filmi Olacak

* Candyman İlk Fragman: Korkunun Kült Yapımı Geri Dönüyor!

Kaynak: Geektyrant

Oğuzhan Koç

1998’in sonbaharında, İstanbul’da dünyaya gözlerini açan yazar hala doğduğu semtte yaşamakta. Küçük dünyaların büyük hayalcisi olması nedeniyle zaman zaman kabına sığamıyor. Eskinin öğretmen lisesi şimdininse Çapa Fen Lisesi’nde okurken lise fanzinine yazdığı şiirlerle ilk eserlerini okuyucuya sunmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Matematik Mühendisliği okurken aynı zamanda da edebiyat ve sinemayla ilgileniyor. Gezmeyi, izlemeyi ve yazmayı bir bütün haline getirdiği eserler verme hayali içerisinde yaşarken şimdilik sadece sitelere birkaç haber yazmakla yetiniyor.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Keanu Reeves oynayarsa çok daha iyi olur. Zaten neden devamının gelmediğini anlamadığım filmlerden biri.

  2. Avatar for aeglos aeglos dedi ki:

    Yıllar sonra insana ümit vermeyiniz… Bence Keanu abimiz bir Constantine daha çekersem kesin sigaradan kanser olurum diye düşünüp istemiyor yeni bir film.

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu filmin devamı gelmeliydi. Dc filmlerinde görülen en baba villiana sahipti. Keanu Reeves muhteşem oynamıştı. Remake olmasın, umarım devamı gelir.

  4. Avatar for Stardust Stardust dedi ki:

    Bence Matt Ryan karakteri çok iyi yansıtıyor. Constantine: City of Demons filminde de John’u seslendirmişti. Umarım film içinde onu seçerler.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Suicide Squad eski ekip yeni logo

The Suicide Squad Çekimleri Tamamlandı

Locke & Key Cilt 1

Locke & Key Çizgi Romanı “Cilt 1: Lovecraft’a Hoş Geldiniz” Türkçede