in

Joss Whedon’ın Justice League Çekimleri Sırasında Gal Gadot’u Kariyeri ile Tehdit Ettiği Ortaya Çıktı

Joss Whedon, Justice League’in yeniden çekimleri sırasında Wonder Woman rolündeki Gal Gadot’u kariyeri ile tehdit etmiş.

Joss Whedon Gal Gadot Justice League
- Reklam -
- Reklam -

Joss Whedon, Justice League yeniden çekimleri sırasında Wonder Woman rolünü canlandıran Gal Gadot’u isteklerini yapmadığı takdirde kariyeri ile tehdit ettiği ortaya çıktı.

Zack Snyder, 2017’de kızının intiharı sonrası post prodüksiyon sırasında Justice League projesinden ayrılmıştı. Warner Bros. da onun yerine Avengers filmleri ile tanınan Joss Whedon’ı yönetmen koltuğuna oturttu. Whedon, Zack Snyder projeden ayrılmadan önce de zaten filmin bazı yönlerini denetlemek için işe alınmıştı. Snyder’ın ayrılmasından sonra orijinal filmin yaklaşık %75’lik kısmını değiştirdi. Pek tabii bu durum uzun ve maliyetli yeniden çekimlere dönüştü.

Warner Bros., tanıdık süper kahramanlarının yer aldığı filmi biraz daha Avengers’a benzer bir şeye dönüştürmeyi ummuştu. Ancak Justice League sinemalara geldiğinde hem hayranlar hem de eleştirmenler tarafından yerden yere vuruldu.

- Reklam -

Neyse ki hayranların 2017’deki yapım sonrası başlattıkları #ReleaseTheSnyderCut kampanyası meyvesini verdi ve Zack Snyder’s Justice Leauge’in 4 saatlik versiyonu geçen ay HBO Max üzerinden yayınlandı. Hem eleştirmenler hem de hayranlar genel olarak son yayınlanan filmin “her açıdan” ilkine göre daha iyi olduğu kanaatindeler.

Joss Whedon, Justice League Yeniden Çekimlerinde Gal Gadot’a Kasten Sevmeyeceği Türden Replikler Verdi

Joss Whedon Gal Gadot Justice League

İşte bu duyuru sürecinde Cyborg oyuncusu Ray Fisher, Whedon’un yeniden çekimler sırasında ​​sergilediği davranışıyla ilgili bazı çarpıcı iddialar öne sürdü. Fisher, Whedon’ın sette “iğrenç, tacizci, profesyonellikten uzak ve kabul edilemez davranışlarla dolu” olduğunu söyledi. Hem Gal Gadot hem de Aquaman oyuncusu Jason Momoa, Fisher’ın açıklamalarına destek verdi. Warner Bros. geçen yıl iddiaları araştırdı ve düzeltici önlem alındığını söylese de soruşturmanın bulgularını açıklamadı.

- Reklam -

Şimdi de The Hollywood Reporter’ın yayınladığı yeni bir haberde, sette yaşananların daha fazlası ortaya çıktı. Bu seferki örnek Gal Gadot ile ilgiliydi. Oyuncu, yeniden çekimler sırasında kendisine verilen repliklerden ve hareketlerden memnun değildi. Ancak Whedon’ın, taleplerine uymadığı takdirde oyuncuyu kariyeriyle tehdit ettiği bildirildi. Yönetmenin ayrıca Gadot’un yakın bir ilişkisi olduğu Wonder Woman yönetmeni Patty Jenkins’i de küçümsediği bildirildi. Prodüksiyonda yer alan bir tanık, Joss Whedon’ın Gal Gadot’u sıkıştırmakla övündüğünü ve sevmeyeceğini bildiği replikleri ona kasten verdiğini söyledi.

Buffy the Vampire Slayer ve Angel dizilerinde yer alan Charisma Carpenter da bu yıl Whedon’ın oyunculara psikolojik şiddet uyguladığını açıklamıştı.

Joss Whedon’ın hareketleri konusunda neler düşünüyorsunuz? Buffy the Vampire Slayer ve Firefly gibi önemli yapımları kazandırmış bir isimden bu hareketleri bekliyor muydunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Godfather Malikane

The Godfather’daki Meşhur Malikane 89 Milyon Dolara Alıcısını Arıyor

Burası Orası Değil (Hayalet Oğuz Kitabı) - Kaya Tanış

Türk Edebiyatında Hayalet Oğuz’un İzi Araştırma Konusu Oldu: Burası Orası Değil Raflarda