in

Jurassic World 3 Filmi Tanıdık Yüzlerle Geliyor Olabilir

Jurassic World 3’ün kadrosu yavaş yavaş şekillenirken filmde yer alacak oyunculara ilişkin merak uyandırıcı açıklamalar gelmeye başladı bile.

Jurassic World
- Reklam -
- Reklam -

1993 yapımı Jurassic Park filmini ilk izleyişinizde hissettiğiniz duygu fırtınasını hatırlıyor musunuz? Peki ya dinozorları ilk gördüğünüzde yaşadığınız heyecanı? Maalesef o duyguları bir kez daha aynı yoğunlukla yaşamamız pek mümkün değil. Ama yapımcılar bunun gerçekleşebilmesi için ellerinden geleni yapacaklar gibi görünüyor. Nereden mi anladık? Jurassic World 3’te rol alacağı açıklanan bir aktrisin son röportajından elbette…

Jurassic Park’ın devam filmleri olan Jurassic World ve Jurassic World: Yıkılmış Krallık (Fallen Kingdom) filmlerinden tanıdığımız Bryce Dallas Howard (hatırlayacağınız gibi kendisi ünlü yönetmen Ron Howard’ın kızıdır) MTV’ye verdiği röportajda, Jurassic Park filminden tanıdığımız Grant (Sam Neill) ve Ellie (Laura Dern) karakterlerinin yapım aşamasındaki Jurassic World 3 filminde tekrar karşımıza çıkabileceğine dair mesajlar vermiş. Onların ismi anılır da Malcolm’un (Jeff Goldblum) anılmaz mı? Yıkılmış Krallık’ta küçük bir rol ile bize kendini hatırlatan Malcolm’un daha kapsamlı bir rolde, eski ekip üyeleri ile buluşması ve yeni jenerasyonun macerasına katılması sizce de kulağa hoş gelmiyor mu? Belki ilk yaşadığımız heyecanı tekrar yaşayamayız ama bu ona en yakın tecrübemiz olacak gibi görünüyor.

Jurassic World

- Reklam -

Heyecanlanmak İçin Erken Ama…

Tüm bunlar Bryce Dallas Howard’ın Jurassic World 3’e dair heyecanı yükseltmek adına attığı bir adım olabileceği gibi, ateş olmayan yerden duman çıkmayacağı gerçeğini de hesaba katmak gerekiyor. Bir süredir eski kadro ile yeni kadronun buluştuğu bir Jurassic World filmi üzerinde tartışmalar dönüyordu. Bu fikrin artık açık açık konuşulmaya başlanması, yeşil ışığın yandığı şeklinde yorumlanabilir.

- Reklam -

Fikir ilk bakışta heyecan verici görünse de temkinli olmakta fayda var. Jurassic Park’ın üzerinden 26 sene geçti ve ardından gelen hiçbir film ilki kadar beğenilmedi. Jurassic World’ün beklenmedik gişe başarısı dahi birçokları tarafından kuşkuyla karşılanmıştı. Jurassic World 3’ün 2021 yılında vizyona girmesi planlandığı için, önümüzdeki aylarda filmin nereye yöneleceğine dair önemli haberler almayı umuyoruz. Şu aşamada beklentiyi yüksek tutmayıp gelişmeleri takip etmek en doğru adım olacaktır.

Siz eski kadroyla yeni jenerasyonun beraber rol aldığı bir filme sıcak bakıyor musunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forumlarında bizimle paylaşmayı unutmayın!


Jurassic Park Animasyon Dizisi Olarak Netflix’e Geliyor

Ufuk Yasin Yurtbil

Hikaye anlatıcısı, okur-yazar-inceler, sinemasever, birincilik ödüllü amatör bir öykü yazarı, hayatı dolu dolu yaşamaya hevesli, öğrenmeye aç bir ruh. Meslekten inşaat mühendisi, doğuştan hayalperest, bir tutam bilimkurgu/fantastik kurmaca.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Animasyon serisi daha çok heycanlandırdı.

    Artik seri farklı yöne gitmeli 5 filimdir aynı şeyi izleyip duruyoruz.Gerçi dinazorlar ile ilgili başka nasıl bir şey çekebilirler ki.

    Bence Jurassic serisini bırakıp dinazorların olduğu başka yaratıcı serilere yönelmeleri lazım.

    Mesela world filminde asker dinazorlardan bahsediyorlardı. Hoş olmazmıydı üzerinde… taramalı tüfek olan Raptor :laughing:

  2. Avatar for Gurlino Gurlino dedi ki:

    Yalnız bu sefer durum biraz farklı. Fallen Kingdom’ın sonunda daha önce görmediğimiz ve tecrübe etmediğimiz bir noktaya geldik.

    İzleyenler hatırlar. Fallen Kingdom’ın sonunda dinozorlar adadan çıkıp dünyaya yayılmaya başlıyorlardı.

    Bu da geçmişteki filmlerden farklı bir yapım ile karşı karşıya kalacağımız anlamına geliyor olabilir. Açıkçası yapımcılar ve stüdyo için riskli bir karar bu. Bu riski düşürmek için eski kadroyu geri döndürmeyi düşünmüş olabilirler. Ben iki adımı da mantıklı görüyorum. Biraz farklı bir şeyler izlemek hoş olacaktır. :slight_smile:

  3. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Ben son çıkan filmi izlemedim o yüzden bilmiyorum sonunu. Sizi böyle diyince meraklandım.

  4. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Son film zorlamaydı. Gereksizdi. Çıkarsa yine izlerim gerçi,ama gereksiz ya hep aynı senaryolar. Mutlaka güvenlik önlemlerinde bi sorun çıkıyor tüm konu bunun üzerine dönüyor. Sağlam yapsalar şu zıkkımı film diye bir şey olmayacak.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mühürler

Malatya’da Binlerce Yıllık Mühürler Büyük İlgi Görüyor

Brad Pitt Ad Astra

Brad Pitt’li Ad Astra Filminden İlk Fragman