in

Morbius Filminde Spider-Man Gözükecek mi? Jared Leto Konuştu

Morbius filminde Spider-Man’in yer alıp almayacağı büyük bir soru işareti. Başrol Jared Leto konuyla ilgili bir cevap vermiş olabilir.

morbius spider-man
- Reklam -
- Reklam -

Morbius filminde Spider-Man karakterinin yer alıp almayacağı son zamanların konuşulan konuları arasında yer alıyor. Sony’nin Örümcek Adam Evreni’nin üçüncü filmi olarak beyaz perdeye gelecek olan filmin yıldızı Jared Leto konuya dair ciddi bir ipucu vermiş olabilir.

Morbius filmi önümüzdeki ay beyaz perdede izleyicisi ile buluşacak. Yıldız oyuncu Jared Leto’nun başrolde yer alması dışında hayranları heyecanlandıran noktalardan biri de Tom Holland’lı Örümcek Adam’ın filmde yer alacağı dedikodusuydu. Özellikle fragmanın bir karesinde Morbius’un önünden geçtiği duvarda belirgin bir şekilde görünen Örümcek Adam çizimi bu beklentileri daha da yükseltti. Dolayısıyla Entertainment Tonight’ın aktör Jared Leto ile yaptığı röportajda bu konu da gündeme geldi.

Başarılı oyuncunun Morbius filminde Tom Holland ile çalışıp çalışmadığı sorusu yöneltildi. Leto soruya doğrudan bir cevap vermese bile ekran karşısına Holland ile birlikte çıkmak istediğini söylüyor:

- Reklam -

“Şunu söyleyeyim, ekran karşısına Spider-Man ile birlikte çıkmayı çok isterim. Bence Tom Holland inanılmaz biri ve onunla çok iyi bir ikili olurduk.”

Sony ve Marvel Evrenleri Morbius Filmi ile Bir Araya Gelebilir

Morbius Jared Leto Sony Marvel

Spider-Man: No Way Home sonrasında Venom’un Marvel evrenine dahil olduğu görüldü. Dolayısıyla Marvel karakterleri de bir noktada Sony’nin Örümcek Adam evrenine katılabilir. Bu nedenle Tom Holland’lı Peter Parker karakteri Morbius yapımında kendisine yer bulabilir.

Final fragmanından sonra Marvel Sinematik Evreni göndermeleri ve Michael Keaton’ın Adrian Toomes (Vulture) rolünde yer alacak olması şimdiye kadar ortaya atılan söylentileri neredeyse doğrular nitelikte. Fakat ne Sony ne de Marvel tarafından iddialara verilen resmi bir yanıt yok.

- Reklam -

Başrolde yer alan Jared Leto dışında filmde ayrıca Loxias Crown rolünde Matt Smith, Martine Bancroft rolünde Adria Arjona, Simon Stroud rolünde Tyrese Gibson, Alberto Rodriguez rolünde Al Madrigal ve Morbius’un gizemli akıl hocası rolünde Jared Harris yer alıyor.

Tüm soruların cevabı 1 Nisan 2022 tarihinde, filmin vizyona girmesiyle belli olacak.

Siz Morbius filminde Tom Holland’ın Örümcek-Adam’ını göreceğinizi düşünüyor musunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Spider-Man: No Way Home sonrasında Venom ’un Marvel evrenine dahil olduğu görüldü.

    yazmışsınız da Eddie Brock/Venom’un filmdeki varlığı 1 dakikalık bir after credit sahnesinden uzun sürmedi ve o sahne bitince de ait olduğu TRN-688 evrenine geri döndü zaten. (Geride bıraktığı simbiyotu neye bağlayacaklar, hala belli değil gerçi)

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Damon Lindelof Yeni Star Wars Filmi

Damon Lindelof Yeni Bir Star Wars Filmi Üzerinde Çalışıyor Olabilir

dune 2 senaryosu

Dune: Part 2’nun Senaryosu Tamamlandı: Çekim Aşaması için Geri Sayım Başladı