in

Naomie Harris, Venom 2 Kadrosuna Katıldı

Tom Hardy’li Venom 2 filmi için kadro netleşiyor. Naomie Harris, Shriek rolü için sahneye adım atmaya hazırlanıyor.

Naomie Harris
- Reklam -
- Reklam -

Venom 2 hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu sefer gelen haberler önemli bir rol için. Yeni filmde, Venom’ı canlandıran Tom Hardy’nin karşısında Naomie Harris’i kötü karakter Shriek olarak görebiliriz. Andy Serkis’in yöneteceği filmde Michelle Williams ve Woody Harrelson rollerine devam edecek.

2018’de vizyona giren ilk film ABD’de 213 milyon dolar ve dünya çapında 855 milyon dolarlık hasılatla büyük bir başarı yakalamıştı. Bu başarı, Tom Hardy’nin dünya çapındaki hayranların gözünde Venom karakteriyle bağdaşmasını sağladı.

Shriek ve Carnage, Venom’a Karşı Mücadele Edecek

Hikâyeye göre Shriek, yeni filmde göreceğimizin sinyalini aldığımız Carnage’ın duygusal bağ kurduğu bir karakter. Bu sebeple, ikinci filmde Shriek ve Carnage’ın bir olup Venom’a karşı savaşması olası görünüyor.

- Reklam -

Sony, adını belirtmediği bir Marvel filmi için Ekim 2020 tarihini açıkladı. Bu tarihin, Venom 2′ ile alakalı olduğu düşünülüyor. Çünkü ilk film Ekim 2018’de vizyona girmişti. Avi Arad, Matt Tolmach ve Amy Pascal’ı Hutch Parker’la birlikte yine yapımcı olarak göreceğimiz filmin senaryosu Kelly Marcel’ın kaleminden çıkacak.

- Reklam -

Shriek rolünü aldığı konuşulan Naomie Harris, Moonlight filmindeki rolü için Akademi Ödülleri’ne aday gösterilmişti. Kendisinin yer aldığı son projelerden biri de Screen Gems tarafından çekilen Black and Blue. Ayrıca ünlü oyuncu, James Bond’un yeni filmi No Time to Die’da da karşımıza çıkacak. Harris, Untitled Entertainment, WME and Artists Partnership tarafından temsil ediliyor. Sony tarafından oyuncunun Shriek rolünü resmi olarak alıp almadığıyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Orijinal karakterlerin siyahi karakter seçilmesi geleneği yine devam ediyor tüm hızıyla. Bu karakteri bari siyahi yapmasaydınız diycem de, benimkisi boşa bir isyan olacak. En iyisi mi tüm baba karakterleri siyahi yapın gitsin. Süperman, Batman, Wolverine, İron Man, Flash, Örümcek Adam gibi karakterler zaten siyahi yapıldı veya cürret edildi. En son God of war filmi cast seçimlerinde Kratos rolü için; Djimon Hounsou ismi geçince yuh artık dedim.

    Düzeltme: Wolverine karakteri için siyahi karakter seçimi yokmuş.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Olga Tokarczuk

Nobel Ödüllü Tokarczuk, Edebiyat Vakfı Kuruyor

Fotosentez

Fotosentez Yapabilen Suni Bir Yaprak Üretildi