in ,

Christopher Nolan’ın Atom Bombasının Mucidini Konu Alan Filmi “Oppenheimer”dan İlk Fragman

Oppenheimer fragmanı yayınlandı. Christopher Nolan’ın başrolünde Cillian Murphy’nin yer aldığı yıldızlar karması yeni filmi, izleyicileri atom bombasının icat edildiği yıllara götürüyor.

Oppenheimer fragmanı - yeni christopher nolan filmi
- Reklam -
- Reklam -

Oppenheimer fragmanı görücüye çıktı. Yeni Christopher Nolan filmi için ilk tanıtım yayınlandı. Yapımın başrolünde Cillian Murphy yer alıyor.

Universal Pictures geçen günlerde yayınlanan film afişinden sonra, yapıma dair ilk fragmanı da izleyicilerin beğenisine sundu. Atom bombasını icat ederek tarihin akışını değiştiren J. Robert Oppenheimer’ın yaşamını konu alacak biyografik film, ünlü yönetmenin bugüne kadarki en çok ses getiren oyuncu kadrosuna sahip.

Oppenheimer’ın oyuncuları arasında Cillian Murphy ile birlikte yer alan isimlerden bazıları şu şekilde: Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, Matthew Modine, Alden Ehrenreich, Kenneth Branagh ve Gary Oldman.

- Reklam -

Usta yönetmen yeni projesinde daha önce birlikte çalıştığı Cillian Murphy, Garry Oldman ve Kenneth Branagh ile yeniden bir araya geliyor.

Çekimleri geçen ocak ayında New Mexico’da başlayan filmin prodüksiyon süreci toplamda 4 ay sürdü ve mayıs ayında tamamlandı. Yapımın post prodüksiyon süreci devam ederken ilk bakış fragmanı da görücüye çıkmış oldu.

Oppenheimer Fragmanı | İZLE – Yeni Christopher Nolan Filmi

YouTube video

Beklenmedik şekilde erken gelen tanıtım fragmanı, Nolan’ın siyah beyaz formattaki yeni filmine dair görsel ipuçlarını ortaya koyuyor ve yapımın renk tercihlerine dair izleyicilere bazı fikirler veriyor.

Nolan, vizyona giren son filmi Tenet’ın ardından sinemaseverleri bir kez daha II. Dünya Savaşı günlerine götürmeye hazırlanıyor.

Yapımın senaryosunu da kaleme alan Nolan, filmi J. Sherwin’in Pulitzer Ödülü’ne de layık görülen American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer kitabını beyaz perdeye taşıyor.

Filmin besteleri ise Oscar ödüllü Ludwig Göransson (Tenet) tarafından gerçekleştirilecek.

- Reklam -

Bütçesi 100 milyon doları bulan filmin yapımcılığında Nolan’a Emma Thomas ve Charles Roven eşlik ediyor.

Oppenheimer gary oldman

Tenet sonrası Warner Bros. ile problem yaşayan Nolan, yeni filmi için Universal Pictures ile anlaşmıştı. Ünlü yönetmen güncel projesinde şimdilerde birçok yönetmenin sahip olamayacağı imtiyazlara da kavuşmuştu.

Oppenheimer filmi herhangi bir erteleme almaması durumunda 21 Temmuz 2023 tarihinde vizyondaki yerini alacak. Film, en az üç ay boyunca yalnızca sinemalarda gösterilecek.

Oppenheimer fragmanı hakkında sizin görüşleriniz neler? Yapıma dair beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Oltu_Matematik Oltu_Matematik dedi ki:

    Bence Nolan’ın en kötü filmi olacak! Tabi bir film, yani Nolan filmi, Tenet’ten de kötü olabilir mi o da ayrı bir soru işareti sanırım… Bununla beraber inşallah bir güzelleme ya da ne bileyim başka kötü insan karekterlerinin sergilenmesinde olduğu gibi onlar da insandı ve insani yönleri şunlardı şunlardı demez film. Zira o ve ekibi ve bu projenin sahipleri yüzbinlerce insanın katili. Yani netice olarak Nolan, bir katili ve caniyi tasvir ediyor olacak, bir bilim insanı değil.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

olu orumcek nekrobot

Ölü Örümcekler ‘Nekrobotlara’ Dönüştürüldü: Robotik Atık Miktarının Azaltılması Hedefleniyor

Doctor Who oyuncusu Bernard Cribbins vefat ölüm haberi

Doctor Who’nun Sevilen Oyuncusu Bernard Cribbins Hayatını Kaybetti