in

Jude Law’lı Peter Pan and Wendy Filminin Çekimleri Başladı

Peter Pan and Wendy filminde çekimler başladı. Disney+ yapımında Captain Hook’u Jude Law canlandıracak.

Peter Pan and Wendy filmi çekimleri
- Reklam -
- Reklam -

Disney, kült yapımlarının gerçek oyunculu çekimleri furyasında iyi bir ivme kazanmış ve birçok yapımını da hayranlara sevdirmeyi başarmıştı. Bu projelerden biri olan Peter Pan and Wendy uzun süredir bekleniyordu. Proje hakkında çeşitli haberlerin çıktığına da şahit olmuştuk. Bu haberlerden biri de filmde Captain Hook karakterini Jude Law’ın canlandırma ihtimalinin mevcut olmasıydı. Şimdi ise filmin çekimlerine başlandığı duyuruldu.

Yapımın çekimlerinin başlamasıyla birlikte ana kadro da belli oldu. Çekimlerine Vancouver’da başlanan filmin başrollerinde Peter Pan olarak Alexander Molony, Wendy olarak Ever Anderson’ı görüyoruz. Ayrıca efsanevi karakter Captain Hook’un, Jude Law tarafından canlandırılacağı da kesinleşmiş oldu.

Merakla beklenen filmin yönetmen koltuğunda David Lowery oturuyor. Kendisini yine Disney’in Pete’s Dragon yapımından da tanıyoruz. David Lowery ayrıca Toby Halbrooks’la birlikte filmin senaryosu için kalem oynattı. Filmin yapımcısı olarak da Jim Whitaker ve Joe Roth ikilisini görüyoruz. Peter Pan and Wendy her ne kadar J.M. Barrie’nin 1911’de Peter and Wendy ismiyle yayımlanmış romanından uyarlama olsa da gerçek oyunculu filmin, doğrudan çizgi film versiyonunu temel aldığını da belirtelim.

- Reklam -

Peter Pan and Wendy Filmi 2022 Yılı İçinde İzleyici ile Buluşacak

Yönetmen David Lowery, filmle ilgili olarak şu sözleri paylaştı:
“Peter Pan benim en çok sevdiğim hikâyelerden biri olmuştur. Büyümeye direnmiş olmamla da ilgisi var fakat J.M. Barrie’nin unutulmayan hikâyesi iyilik, macera ve hayal gücüyle dolu olması büyük etken. Bu ikonik karakterleri yeni nesle taşıma fırsatına eriştiğim için çok heyecanlıyım. Bunu harika bir ekiple birlikte gerçekleştirecek olmaksa ayrıca mutluluk verici.”
Peter Pan and Wendy filmi çekimleri

Çizgi filmi 1953’te seyirciyle buluşmuş olan Peter Pan, Wendy ve kardeşlerini büyülü bir dünya olan Neverland’e götüren sihirli çocuk Peter Pan’in hikâyesini anlatıyor.

Filmin 2022 yılında Disney’in dijital yayın platformu Disney+’ta seyirciyle buluşması bekleniyor. Ayrıca Disney’in diğer gerçek oyunculu yapımlarından olan The Little Mermaid ve Pinocchio da geliştirilme aşamasında. Seyirciyle buluşmaya hazır olan Cruella filminin de mayısta yerini alması bekleniyor.

- Reklam -

Peter Pan and Wendy filminden sizin beklentileriniz neler? Sizce bu gerçek oyunculu film, kültleşmiş seriye hak ettiğini verebilecek mi? Tüm düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ay'da Yaşam Maliyet Hesap

Ay’da Yaşamın 4 Kişilik Bir Aileye Maliyeti Hesaplandı

Defneler Kesildi - Edouard Dujardin

James Joyce’a İlham Veren “Defneler Kesildi” Romanı Türkçede