in ,

40 Milyon Dolar Harcanan Yeni Scooby-Doo Filmi İptal Edildi

Scoob: Holiday Haunt filmi iptal edildi. Warner Bros., 40 milyon dolar harcadığı ve şu an post prodüksiyon aşamasında olan yeni Scooby-Doo projesinin fişini çekti.

Scoob: Holiday Haunt - Yeni Scooby-Doo Filmi İptal Edildi
- Reklam -
- Reklam -

Scoob: Holiday Haunt filmi Warner Bros. tarafından iptal edildi. Şimdiye dek yaklaşık 40 milyon dolar harcama yapılan Scooby-Doo izleyicilerle buluşamayacak.

Scoob!’un Noel temalı devam filmi rafa kalktı. 2020 yılında çıkan ilk film, Scooby-Doo serisini yeniden başlatmayı amaçlıyordu. Ancak Koronavirüs pandemisi sırasında belirlenen çıkış tarihi, ister istemez gişe performansını etkiledi. Yine de film dijital ve Blu-ray satış listelerinde üst sıralara çıkmayı başardı. Böylece HBO Max üzerinden Aralık 2022’de yayınlanacak olan bir devam filmi onayını kaptı.

Scoob!: Holiday Haunt, Gizem Avcıları üyelerinin genç hallerine odaklanıyor. Tanıdık ekip, Noel tatili sırasında 40 yıllık bir sırrın ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak için yine amansız bir maceraya atılıyorlar. Filmin seslendirme kadrosunda ise Frank Welker, Ariana Greenblatt, Iain Armitage, Pierce Gagnon ve McKenna Grace gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

Ne yazık ki, onayı almış olmasının yanı sıra şimdiye dek 40 milyon dolar harcanan film için kötü haber geldi. The Hollywood Reporter, Warner Bros.’un Scoob: Holiday Haunt’ı iptal ettiğini duyurdu. Haberde, şirketin yeni yayın politikası dolayısıyla giderler konusunda tasarruf etmek istediği ve bu nedenle HBO Max’te yalnızca sinemada yer alacak filmlerin öne çıkması gibi bir yol izleneceği belirtildi.

İptal Edilen Scoob: Holiday Haunt Filmi Oyuncusundan Açıklama

Scoob: Holiday Haunt - Yeni Scooby-Doo Filmi İptal Edildi

Filmde genç Shaggy’yi seslendiren Iain Armitage, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda böyle bir haberi paylaştığı için çok üzgün olduğunu ve bu macera için pek çok kişinin çalıştığını dile getirdi:

“Bu üzücü haberi paylaştığım için çok üzgünüm. Bu filmde çalışmayı ÇOK SEVDİM ve geçen hafta Genç Shaggy olarak bir seslendirme daha yaptım. Film neredeyse hazırdı. Çok keyifli bir işti ve pek çok insan çok çalıştı.”

- Reklam -

Paylaşımı sonrası kendisine destek çıkan hayranlardan bazılarının #SaveScoobHolidayHaunt  etiketiyle başlattığı içerikleri de kendi hesabı üzerinden ReTweet’ledi.

Warner Bros., Scoob: Holiday Haunt’a ek olarak DC Sinematik Evreni’nin çekimleri çoktan tamamlanmış olan ve yaklaşık 90 milyon dolar harcanan Batgirl adlı filmini de iptal etmişti. Batgirl’ün ilk izlenim sırasında yetersiz kaldığı nedeniyle iptal edildiği belirtilse de, kemer sıkma politikasına kurban gitmiş olabileceği de konuşulanlar arasında.

Scoob!: Holiday Haunt filminin iptali konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Serinin ilk yapımını sevmiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Anpilfan Anpilfan dedi ki:

    Warner para akladı herHalde. Dün batgirl bugün scooby filmi. Ortada yok olan 110 milyon doların başka bir açıklaması yok çünkü.

  2. Avatar for Gelu Gelu dedi ki:

    Kırk mı milyon dolar? Çöpe mi gitti :confused:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Atlanta 4. sezon fragmanı final

Atlanta’nın 4. ve Final Sezonundan Yeni Fragman Paylaşıldı

first kill 2 sezon iptal

Netflix, Vampir Hikâyeli “First Kill” Dizisini İlk Sezonun Ardından İptal Etti