in ,

“Spider-Man: Across the Spider-Verse” Filminden MCU’ya Atıfta Bulunan Yeni Fragman

Spider-Man: Across the Spider-Verse filmi için yeni bir fragman yayınlandı. Sony, ödüllü animasyon filminin devamında hayranlara daha fazlasını vadediyor.

Spider-Man: Across the Spider-Verse Filminden Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Sony Pictures Spider-Man: Across the Spider-Verse filminden yeni bir fragman yayınlayarak şaşırtıcı bir şekilde MCU Dünyası’nın adını değiştirdi ve Tom Holland’ın Örümcek Adam’ını hedef aldı.

İlk fragmanı Aralık 2021’de yayınlanan Across the Spider-Verse için nihayet yeni görüntüler paylaşıldı. Merakla beklenen devam filminde Oscar Isaac’in Miguel O’Hara’sı, Daniel Kaluuya’nın Hobie Brown’ı (diğer adıyla Spider-Punk) ve Jake Johnson’ın Peter B. Parker’ı ile Hailee Steinfeld’in Gwen Stacy’sinin dönüşü de dahil olmak üzere Örümcek Adam’ın birçok varyantı yer alacak. Spider-Man: Across the Spider-Verse, her biri farklı animasyon stillerine sahip en az altı farklı evreni keşfedecek.

Tom Holland’ın Across The Spider-Verse’de görüneceği söylentileriyle, yeni fragman Spider-Man: No Way Home’daki Doctor Strange ve Peter Parker’a bir atış yapıyor ve Spider-Man 2099 (Oscar Isaac) şöyle diyor: “Doctor Strange ve Dünya-199999’daki o küçük inek hakkında beni konuşturmayın.”

- Reklam -

Spider-Man: Across the Spider-Verse Filminden Yeni Fragman

Bu tanımlama aynı zamanda, Thor: The Dark World’da Dr. Erik Selvig tarafından yapılan ilk tanıtımın ardından, Marvel Stüdyoları’nın MCU Dünya’sını hem Örümcek-Adam: Evden Uzakta hem de Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında’da resmi olarak nasıl adlandırdığını da yeniden düzenliyor. Multiverse of Madness’ın Illuminati’si, Strange’e 616 olarak atıfta bulunarak anlaşmayı imzalamıştı. Bu Earth-616 tanımlamasının kendisi, Marvel çizgi romanları dünyası (resmi olarak Earth-616 olarak adlandırılmıştır) ile karışıklığı önlemek için bu başlığı kullanan 2008 Marvel Evreni A’dan Z’ye Resmi El Kitabı: Cilt 5’te yeniden düzenlendi. Across The Spider-Verse bu değişikliği geri alıyor gibi görünüyor ve Into the Spider-Verse’ün Peter B Parker’ın Earth-616’dan olduğunu söylemesinin kafa karıştırıcı gerçeğini düzeltiyor.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Spider-Man: Across the Spider-Verse Resmi Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni Across the Spider-Verse fragmanında Tom Holland’ın Spider-Man’inden bahsedilmesi, oyuncunun animasyonda görüneceğine dair söylentileri daha da körükleyeceğe benziyor. Filmde sayısız Spider-Man varyantının onaylanmasıyla birlikte, Spidey’nin maskesi altındaki mevcut canlı aksiyon oyuncusu olarak sadece Holland’ın değil, Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ın da yer alabileceği konuşuluyor. Buna ek olarak, Sony Pictures India YouTube kanalında yayınlanan fragmanda 3 canlı aksiyon Örümcek Adam oyuncusu da yer alıyor ve Holland, Garfield ve Maguire’ın filmlerinden alınan seslendirmelerle Örümcek Adam olmak için gereken fedakarlıkları tartışıyorlar.

- Reklam -

Spider-Man: Across the Spider-Verse Filminden Yeni Fragman

Filmin yapımcıları tanıdık yüzlerin animasyonda yer alacağını her ne kadar reddetse de, Eve Dönüş Yok’ta da yalan söyledikleri için artık kimse bu açıklamalara inanmıyor gibi duruyor.

Tüm soruları cevabı filmin 2 Haziran 2023’te gösterime girmesiyle ortaya çıkacak.

Sizler yeni fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Napoleon İlk Bakış

Joaquin Phoenix’in Başrolünde Yer Aldığı Ridley Scott İmzalı “Napoleon” Filmine İlk Bakış

Moana Filmi Live-Action Uyarlaması ile Geliyor

Disney’den Live-Action “Moana” Filmi Geliyor: İşte Dwayne Johnson’lı İlk Tanıtım