in ,

“Spider-Man: Across the Spider-Verse”ün Gecikme Sebebi Tom Holland’ın Yapıma Katılması Olabilir

Yeni bir söylenti, Marvel Sinematik Evreni’nde Peter Parker’ı canlandıran Tom Holland’ın “Spider-Man: Across the Spider-Verse”de yer alacağını öne sürüyor.

Tom Holland Spider-Man: Across the Spider-Verse'de Olabilir
- Reklam -
- Reklam -

Tom Holland, Spider-Man: Across the Spider-Verse filminde yer alabilir. Ortaya çıkan yeni bir söylenti, Sony’nin ödüllü animasyon filminin devamının Marvel Sinematik Evreni’nde Peter Parker’ı canlandıran yıldız oyuncunun filmde yer almak istediği için ertelendiğini ortaya koyuyor.

Shameik Moore’un seslendirdiği Miles Morales’ı izleyicilerle tanıştıran Akademi ödüllü 2018 animasyon filmi Spider-Man: Into the Spider-Verse’nin ardından, devam filmini Marvel Sinematik Evreni’nden Holland’ın Örümcek-Adam’na bağlayan yeni bir söylenti ortaya çıktı.

THE HOT MIC’ten Jeff Sneider’a göre Tom Holland, Spider-Man: Across the Spider-Verse’de yer alacak. Bunun aynı zamanda filmin geçen yılın ekim ayı için verilen vizyon tarihinden bu yılın haziran ayına ertelenmesinin başlıca sebeplerinden bir tanesi olduğu söyleniyor.

- Reklam -

Tom Holland ayrıca filmde animasyon olarak değil bizzat live-action şeklinde yer alacağı da gelen söylentiler arasında. Sneider ayrıca Miles Morales’ın “Tom Holland ile canlı aksiyon boyutuna” geçeceğini duyduğunu belirtiyor. Açıklamanın tam hâli ise şu şekilde:

“Across the Spider-Verse’ün gecikmesinin bir kısmının filme Tom Holland’ı almakla ilgili olduğunu ve Miles’ın sonunda gidebileceği boyutlardan birinin Holland’ın yer aldığı canlı aksiyon boyutu olduğunu duydum.”

Tom Holland Spider-Man: Across the Spider-Verse Filminde Yer Alabilir

Tom Holland’ın da Yer Alacağı Söylenen Spider-Man: Across the Spider-Verse 2 Haziran 2023’te Çıkacak

Holland’ın Örümcek-Adam karakterinin, Across the Spider-Verse’de yer alması, oyuncunun 2021’in sonunda vizyona giren son filmi Spider-Man: No Way Home sonrasında daha da mantıklı geliyor. Hayranların hatırlayacağı üzere Holland’lı Peter Parker’a, karakterin canlı aksiyon geçmişinden Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ın Örümcek-Adam versiyonları katıldı. Holland’ın karakterinin artık çoklu evrenin nasıl çalıştığı hakkında bilgi sahibi olduğu ve MCU’nun Multiverse Saga’nın ortasında olduğu göz önüne alındığında, üstelik karakterlerin hakları da hâlen Sony’nin elinde bulunduğundan oldukça mantıklı bir hamle olabilir.

- Reklam -

Oyuncunun animasyon filminde gerçekten de yer alıp almayacağının cevabı, maceranın 2 Haziran 2023’te vizyona girmesiyle cevap bulacak.

Tom Holland Spider-Man: Across the Spider-Verse

Tom Holland’ın Across the Spider-Verse’ün ilk kısmında yer alma ihtimali hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce de filmde olmalı mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Wonder Woman Karakteri DCU'ya Geri Dönecek

James Gunn, Wonder Woman’ın DCU’ya Geri Döneceğini Açıkladı

Roald Dahl Eserleri Alternatif Duyarlılık

Roald Dahl Kitaplarına ‘Duyarlılık’ Müdahalesi Sonrası İlk Açıklama: “Okurlar İstedikleri Versiyonu Seçecek”