in ,

Üç Spider-Man Bir Arada: Örümcek Adamlar Birlikte Röportaj Verdi

Spider-Man: No Way Home yıldızları Tom Holland, Tobey Maguire ve Andrew Garfield özel bir röportaj için bir araya geldi.

Üç Spider-Man Bir Arada: Örümcek Adamlar Birlikte Röportaj Verdi
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Spider-Man filmi No Way Home ile ilk defa bir araya gelen Tom Holland, Tobey Maguire ve Andrew Garfield, sonunda aynı röportajda yer aldılar. Beklenen buluşma nihayet beyaz perde sonrası da gerçekleşti.

Spider-Man: No Way Home, 17 Aralık 2021 tarihindeki ilk gösteriminden bu yana, sadece ABD’de 722 milyon dolar ve dünya çapında yaklaşık 1,7 milyar dolar hasılat yaparak MCU’nun 2019’daki Avengers: Endgame’inden bu yana en büyük filmi olmayı başardı. Tüm Örümcek Adam filmleri içinde de lider konuma yerleşen Eve Dönüş Yok, tüm bunları Koronavirüs pandemisi ve Omicron varyantına rağmen başardı. Başarılı gişe rakamlarının yanı sıra, aynı zamanda Sony’nin eski iki serisindeki başrolleri ve kötü karakterleri de bünyesine dahil ederek bir ilki daha gerçekleştirmiş oldu.

Yapım, şu anda Rotten Tomatoes’da sekiz filmin tamamı arasında yaklaşık 400 inceleme ve genel olarak %93’lük derecelendirme ile en yüksek puan alan live action Spider-Man filmi olmayı da başarıyor. Bu yıl, gişe rekorları kıran Sony ve Marvel Studios, film endüstrisindeki mümkün olan en büyük onurlardan birinin peşinden gidiyor ve ekip şu anda bir sonraki Akademi Ödülleri töreninde En İyi Film adaylığı için kampanya yürütüyor.

- Reklam -

No Way Home için Oscar kampanyası tüm hızıyla devam ederken, resmi Spider-Man YouTube kanalı, resmi anlamda vizyon sonrası ilk kez bir araya gelen ve film hakkında konuşan üç Spider-Man oyuncusuyla yeni bir röportaj yayınladı. Oyuncular, filmin inanılmaz başarısı ve hayranlardan gelen tepkiler hakkındaki düşüncelerinin yanı sıra çoklu sinematik Spider-Man evrenlerinde geçmiş ve gelecek filmler hakkındaki düşüncelerini paylaştılar.

Hemen aşağıdan röportaja göz atabilirsiniz:

Üçlü Spider-Man Röportajı | İZLE

YouTube video

Yaklaşık yarım saat devam eden röportajda üç oyuncu da Spider-Man: No Way Home filminde birlikte yer almanın nasıl bir his olduğunu anlatmanın yanı sıra, aynı zamanda birbirlerine duydukları derin hayranlığı da paylaştılar. Tom Holland, filmle ilgili kısaca “Kariyerimde yaşadığım en özel anlardan biri,” derken, Tobey Maguire ise bunun bir kardeşlik filmi olduğunu ve çok güzel şekilde gerçekleştiğini ifade etti. Andrew Garfield ise şunları söyledi:

- Reklam -

“Sadece Tobey’nin rolü kabul edip etmeyeceğini görmek için bekliyordum ve eğer Tobey bu filmde olacaksa tamam o zaman, başka seçeneğim yok dedim.”

No Way Home’un sinemalardaki gösterimi devam ederken ikilinin Marvel Sinematik Evreni’ndeki son görünüşlerinin bu film olmayacağı ve ileride de karşımıza çıkacaklarına kesin gözüyle bakılıyor.

Üçlünün yeni röportajını sizler nasıl buldunuz? Filmde en başarılı isim sizce hangisiydi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Chikyujin Chikyujin dedi ki:

    Gerçek oldu :smile:

  2. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    İlk onunla izlediğimiz için mi bilmiyorum ama Örümcek Adam =Toby Maguire, diğerleri çakma gibi geliyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Pamuk Prenses Uyarlamasını Eleştirdi

Peter Dinklage, Disney’in Yeni Pamuk Prenses Uyarlamasını ‘Gericilik’ ile Suçladı: Disney’den Yanıt Gecikmedi

ülkü tamer orhan pamuk nobel edebiyat ödülü

Ülkü Tamer: “Nobel, Orhan Pamuk’a Yararlı Olacak, Türk Edebiyatı Açısından ise Abartılmamalı”