in

Stan Lee Cameo’ları Hakkında Üzücü Haber

Marvel filmlerinde kısa sahnelerle görmeye alıştığımız Stan Lee için Russo Kardeşlerden üzücü bir haber geldi.

stan lee endgame
- Reklam -
- Reklam -

Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz usta sanatçı Stan Lee’yi yeni dönemde birçok izleyici Marvel filmlerinde çıkan kısa sahneleriyle tanımış ve sevmişti.

Artık her Marvel filminde görmeye alıştığımız Lee, geçtiğimiz sene aramızdan ayrıldığında üzüldüğümüz diğer bir nokta da artık yeni yapımlarda onu göremeyecek olmamızdı. Sonrasında hazırda birçok Cameo çekildiğini ve ileride çıkan filmlerde kullanılacağı söylenmiş, içimize bir nebze su serpilmişti.

Ama görünen o ki bu bilgi doğru olmayabilir.

- Reklam -

Russo Kardeşlerden gelen açıklamayla kendisini son kez Avengers: Endgame’de görebileceğimiz ortaya çıktı.

- Reklam -

Joe Russo konuyla ilgili şöyle üzücü bir açıklama yaptı:
Avengers: Endgame, Stan Lee’nin bulunduğu son film olacak. Bir Marvel fanatiği olarak büyüdüm ve küçükken içinde Stan Lee’nin sesinin olduğu Spider-Man çizgi filmleri izlerdim. Bence küçükken sizi etkileyen ne varsa büyüyünce de etkilemeye, size o çocukluğunuzu hatırlatmaya devam ediyor.

İşte Stan Lee de her sete geldiğinde ve o sesi duyduğumda tekrar çocukluğuma dönüyordum. Bu bütün ekip için de böyleydi.

Yıldız oyuncuların hepsi her gün setteydiler. Ne zaman Stan gelip ortalıkta gözükse, hepsi tekrar çocukluklarına dönüyordu.
Biz onu daha uzun süre ekranlarda göreceğimizi zannederken Endgame ile Lee’yi de kaybediyor olacağız. Üzüldük de. Siz neler düşünüyorsunuz? Avengers: Endgame sonrası sürpriz Cameo’lar görme ihtimalimiz bu açıklamadan sonra var mıdır?
Kaynak: DigitalSpy


* Bir Devrin Sonlanışına Adım Adım: Avengers Endgame

* Rıhtımdan Kalkan Gemi ve Stan Lee

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kont_Olaf Kont_Olaf dedi ki:

    Artık en fazla fotoğrafını orada burada görürüz muhtemelen. Yeşil perdenin önünde 5’er saniyelik tek replikli 50 sahne çekmiş olsalar, gelecekte istedikleri her filme bir şekilde yapıştırırlardı adamı ama bir noktadan sonra suyu da çıkardı herhalde. Belki bitmesi en iyisidir.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sonsuza kadar sürecek değildi zaten. Avengers ile evreni sıfırlıyorlar sanırım yani Spider man ile farklı bir evren görebiliriz. Ve son film olacak bildiğim kadarıyla. Sonrasında Eternals ile kozmik evrene geçecekler. Her neyse herkes Stan Lee’yi sever. Ve tadında bıraksınlar bence. Ha işi; One Above All veya Fulcrum’a bağlayacaklarsa o ayrı :smiley:

  3. Avatar for DamlaGol DamlaGol dedi ki:

    Bir Marvel fanatiği olarak, ekranda onu her gördüğümde gülümsüyordum. Captain Marvel’da klasik açılış yerine Stan Lee’ye özel bir tema yapmaları da müthişti. Ama cameo’lara veda zamanı geldiyse artık yapacak bir şey yok. Şöyle videolarla avunacağız:

    https://www.youtube.com/watch?v=PFzDEySeYdY

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

seytan ust

Joe Hill’in Meşhur Romanı ŞE7T4N, İthaki’nin Karanlık Kitaplık Dizisine Katıldı

Hayvan Mezarlığı İnceleme

Hayvan Mezarlığı Filmine Spoiler’lı Bakış