in ,

The Mandalorian Yoluna Beyaz Perdede Devam Edecek: Yönetmen Koltuğunda Dave Filoni Var

The Mandalorian filmi ile Star Wars evreni genişlemeye devam edecek. Açıklama Star Wars Celebration bünyesinde geldi.

The Mandalorian Filmi Kesinleşti
- Reklam -
- Reklam -

The Mandalorian filmi yolda. Din Djarin ve Grogu’nun macerası 3. sezon ile devam ederken Disney Plus dizisi beyaz perdede devam edecek.

Star Wars Celebration 2023 etkinliği hızlı başladı. Star Wars evreninin en büyük buluşma alanını oluşturan etkinlik bu sene Londra’da gerçekleştiriliyor. 7 Nisan tarihinde başlayan ve dünyanın dört bir yanından bütün yaştan hayranlarla buluşmayı hedefleyen Star Wars Celebration dört gün boyunca devam edecek. Bu süreçte Yıldız Savaşları temalı paneller ve duyuruların yapıldığı etkinlikte sürpriz konuklar da hayranlarla buluşuyor.

İlk gün panelleri sırasında ise hayranları heyecanlandıran bir duyuru yapıldı. Disney+ üzerinden yayınlanan ve izleyicilerden büyük beğeni toplayan The Mandalorian dizisi yoluna beyaz perdede devam edecek. Din Djarin ve Grogu’nun macerası 3. sezon ile devam ederken evrende geçecek yeni maceralar sinema filmi olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Resmi bir açıklama yapılmasa da The Mandalorian filminin yönetmenliğine dizinin yapımcılığını üstlenen Dave Filoni ‘nin geçeceği söyleniyor.

- Reklam -

The Mandalorian Filmi Kesinleşti

Dave Filoni Yönetmenliğindeki “The Mandalorian” Filmi Ne Zaman Çıkacak?

Star Wars evreninin birçok aşamasında yer alan Dave Filoni, Klon Savaşları animasyon dizisinden bu yana eleştirmenler ve izleyicilerden olumlu yorumlar almayı başarıyor. Sadece yapımcılık alanında değil aynı zamanda yazarlık ve yönetmenlik geçmişi de bulunan Filoni, The Mandalorian dizisinin ilk bölümünde de kamera arkasına geçmişti.

Dave Filoni’nin takvimi şu sıralar oldukça yoğun. Ünlü isim, Jon Favreau’nun yapımcılık koltuğunda yer aldığı Ahsoka dizisinin senaryosunu yazıyor. Jude Law’ın başrolünde yer aldığı Skeleton Crew dizisinin idari yapımcılığını da Filoni yürütüyor. Dolayısıyla The Mandalorian filmi hazırlıkları için henüz erken gözüküyor.

- Reklam -

The Mandalorian film oluyor

İmparatorluğun çöküşünden sonra ve First Order’ın yükselişinden önceki zaman diliminde geçen The Mandalorian, Boba Fett’in hikâyesi gibi evrene farklı bir soluk getirmeyi başarmıştı. Özellikle Pedro Pascal’ın canlandırdığı Din Djarin karakteri Yıldız Savaşları’nın suç yeraltı dünyasına dair başarılı bir bakış açısı sundu. 2019 yılında en çok izlenen diziler arasında yer alan yapım 2021 yılında 7 Emmy ödülünü kucakladı. Favreau ayrıca geçen şubat ayında dizinin 4. sezonun senaryosunun hazır olduğunu hayranlarla paylaştı.

The Mandalorian 3. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

Siz The Mandalorian filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kara_Hayat Kara_Hayat dedi ki:

    Film çıkarsa dileğim Mandolaryalıların eski zamanlarını, Jediler arasındaki savaşı falan anlatır, ama sanmıyorum. İç savaş dönemini anlatsa da olur.
    Maalesef 3. Sezon çok sönük geçiyor. Umudum senaryonun, ilk sezonların kalitesine tekrar ulaşması dileğiyle.

  2. Avatar for Kutay Kutay dedi ki:

    Filmin konusu belli zaten. Mandalorian ve Ahsoka dizilerinin finali olacak.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dağlar Taşlar Tanığımdır - Sevim Çiçek

Sevim Çiçek’in İlk Öykü Kitabı “Dağlar Taşlar Tanığımdır” Yayımlandı

Drizzt Do'Urden Film

Drizzt Do’Urden Yeni D&D Filmiyle Beyaz Perdeye Adım Atabilir