in

Jon Favreau, 3. Sezonu Beklenen “The Mandalorian”ın 4. Sezon Senaryosunu Çoktan Yazdığını Söyledi

The Mandalorian 4. Sezon senaryosu hazır. Ünlü Star Wars dizisinin yaratıcısı Jon Favreuau, 3. sezonu bekleyen hayranları heyecanlandırdı.

The Mandalorian 4. Sezon Senaryo
- Reklam -
- Reklam -

The Mandalorian 4. Sezon senaryosu çekime hazır. Henüz 3. sezon bölümlerinin yayınlanmayan Star Wars dizisi, geleceğini garantiye almış görünüyor. Pedro Pascal’ın başrolünde yer aldığı yapıma dair sevinçli haberi yapımcı Jon Favreau verdi.

Star Wars evreninin son zamanlarda çıkan ve büyük beğeniyle karşılanan yapımları arasında yer alan The Mandalorian yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Pedro Pascal’ın Din Djarin karakterine hayat verdiği ve hayran favorisi Grogu ile evrende çeşitli maceralara atıldığı yapım Star Wars’un en çok izlenen dizileri arasına girmiş ve bu başarısı sonrası 2. ve 3. sezon onaylarını hızlıca almıştı.

Merakla beklenen serinin 3. sezonu için geri sayım başlayalı çok oldu. Geçen aylarda gerçekleşen Disney’in D23 Expo etkinliğinde dizinin 3. sezon fragmanı paylaşılmıştı. Daha sonrasında da üçüncü sezonun 1 Mart 2023 tarihinde izleyicilerle buluşacağı kesinleşti.

- Reklam -

The Mandalorian 4 Sezon Senaryo Disney

Jon Favreau ise burada duracakmış gibi gözükmüyor. Geçen aylarda The Mandalorian 4. sezon hazırlıklarına başladığını söyleyen yapımcı şimdiden gelecek sezonun senaryosunu tamamladığını açıkladı.

The Mandalorian 4. Sezon Diğer Star Wars Dizileri ile Paralellikler Taşıyor

Fransız haber kanalı BFMTV INSIDE’a konuşan Favreau evrene dair kafalarındaki bütün hikâyeyi ekrana taşımaya çalıştıklarını söyledi:

“4. Sezon mu? Evet, çoktan yazdım. Tamamlanmış bir hikâyeyi anlatabilmek için nereye gittiğimizi bilmemiz lazım. O yüzden Dave (Filoni) ile bir harita çıkardık. Daha sonrasında yavaşça tek tek bölümleri yazıyoruz. Ben post-prodüksiyon aşamasında yazıyorum böylece bir devamlı ve tek bir hikâye görebiliyorum.

“Dave Filoni de şu an, benim de yapımcılığını üstlendiğim, Ahsoka dizisini yazıyor. Dolayısıyla Ahsoka’da ve hatta Skeleton Crew’da olacak olaylar çok önemli. Bunların hepsi aynı Star Wars zaman diliminde geçiyor. Dolayısıyla dikkat etmemiz gereken çok şey var. Tabii ki bu sırada The Mandalorian’ın önceki sezonunda kurduğumuz şeyleri de göz ardı etmememiz gerek.”

- Reklam -

The Mandalorian 4 Sezon Senaryo Jon Favreau

The Mandalorian 4. Sezon Ne Vadediyor?

The Mandalorian 4. sezon senaryosunun çoktan yazıldığı haberinden sonra Yıldız Savaşları hayranları bu sezonun ne hakkında olabileceği yönünde teoriler ortaya koymaya başladı bile. The Book of Boba Fett dizisinin istenen beklentiyi karşılayamaması ve The Mandalorian’ın da düşmeye başlayan izleyici sayısı ile birlikte Jon Favreau’nun nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

Hayranların çoğu filmlerde işlenen karakterlerin dizide de gösterilerek izlenme sayılarının artırılacağını düşünürken diğer kısım da daha önce işlenmemiş bir zaman diliminde geçmesinden dolayı The Mandalorian’ın özgün bir hikâye oluşturabileceğini söylüyor. 3. sezonda tamamlanması planlanan “dark saber” temasından sonra ne geleceği ise merakla bekleniyor.

The Mandalorian 3. Sezon Ne zaman

Sizin 4. Sezon için beklentileriniz ne yönde? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilir ve içeriklerimizden daha hızlı haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ay Toprağı ile Güneş Karartılabilir

Güneş’i Karartarak İklim Krizini Durdurma Fikirlerine Bir Yenisi Eklendi: Ay Toprağını Uzaya Saçmak

Blumhouse Korku Oyunu Stüdyosu

Bağımsız Korku Sinemasının Öncülerinden Blumhouse Oyun Stüdyosu Kuruyor