in

“Venom 3″ün Yönetmeni Duyuruldu: İlk İki Yapımın Senaristi Başa Geçti

Venom 3 filminin yönetmeni ortaya çıktı. Tom Hardy’nin başrolünde yer aldığı ilk iki filmi de kaleme alan Kelly Marcel, devam macerasının başına geçti.

Venom 3 Filmi Yönetmeni Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Venom 3 filmi yönetmeni  Kelly Marcel oldu. Sony’nin ilk iki Spider-Man Universe filmini yazan isim, Tom Hardy’nin başrolünde yer alacağı devam filmini yönetmek için imza attı.

Venom’un ilk iki filmi, stüdyonun Marvel Sinematik Evreni’nden ayrı olarak var olan ama yine de birbirine bağlı film grubu Spider-Man Universe’ün başlatılmasına yardımcı oldu. Şimdilik Tom Hardy’nin Venom’uyla birlikte evren için yayınlanan tek yapım, geçen baharda sinemalara gelen ve her anlamda başarısız olan Jared Leto’lu Morbius’tu.

Hardy’nin yer aldığı ve geçen yılın ekim ayında vizyona giren Venom: Let There Be Carnage, dünya dışı varlık ve Eddie Brock’un, Woody Harrelson’ın canlandırdığı seri katil Cletus Kasady ve Eddie’nin kanının bir kısmını yutarak aldığı kendi ortakyaşamı Carnage ile karşı karşıya gelmesini anlatıyordu. Andy Serkis tarafından yönetilen devam filmi, genel olarak selefine göre bir gelişme olarak algılandı ve pandemide rağmen kendi nazarında hatırı sayılır bir gişe başarısına ulaştı: 110 milyon dolarlık üretim bütçesine karşı 507 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Yine de eleştiriler genel anlamda olumsuzdu. Özellikle filmin jenerik sonrası sahnesi ile Spider-Man: No Way Home’a da bir bağlantı yapan karakterin ileride nasıl bir yol izleyeceği hayranlar tarafından şu an için merakla bekleniyor.

- Reklam -
Venom 3 Filmi Yönetmeni Kelly Marcel Oldu
Tom Hardy ve Kelly Marcel

Venom 3 Filmi Serinin Finali Olabilir

Şimdi de Dealine’ın haberine göre ilk iki filmin senaryosunu kaleme alan Kelly Marcel’ın Tom Hardy’nin devam filmini yazıp yöneteceği bildirildi. Marcel ayrıca filmin yapımcılığını Hardy, Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal ve Hutch Parker ile birlikte yapacak. Ancak şu an için filmin senaryosunun ne aşamada olduğu, çekimlerin ne zaman başlayacağı veya ne zaman vizyonda olacağı gibi bilgiler paylaşılmadı.

Deadline’ın haberinde ayrıca Marcel’ın yöneteceği Venom 3 filminin, seri adına bir “final” olacağı da söyleniyor. Hardy’nin bu filmden sonra karakteri canlandırıp canlandırmayacağı ya da rolü başkasına devredip devretmeyeceği hakkında ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

- Reklam -

venom 3 spider-man

Siz Venom 3 filmi için yeni yönetmen seçimi konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

amazon studios ayrılık

Yüzüklerin Efendisi Uyarlaması Sonrası Amazon’da İlk Kayıp Verildi: Dizi Geliştirme Başkanı Görevinden Ayrıldı

Vision Quest: Yeni Marvel Dizisi

White Vision Karakterine Odaklanacak Yeni Disney+ Dizisi “Vision Quest” Geliyor