in

X-Men Oyuncusu Cyclops Rolüne Dönmeye Hazır

İlk X-Men üçlemesinde Cyclops rolünü canlandıran James Marsden, Marvel Sinematik Evreni’nde çekilecek seri için karakteri yeniden canlandırmaya hazır olduğunu belirtti.

X-Men: James Marsden
- Reklam -
- Reklam -

Sinemada gösterime giren ve 2000’li yıllarda yayınlanan ilk X-Men üçlemesinde ekibin ana üyelerinden olan Cyclops karakterini canlandıran James Marsden, bazı açıklamalarda bulundu. Oyuncu, Marvel Sinematik Evreni’nde çekilecek ve sıfırdan başlayacak olan yeni X-Men filmlerinde de Cyclops’u oynamak için oldukça istekli olduğunu ifade etti.

Marvel Sinematik Evreni’ndeki X-Men’in geleceği hala belirsiz. Ancak 20th Century Fox’un çektiği seride oynayan oyunculardan James Marsden, eski rolüne geri dönmek için hazır olduğunu belirtti. Marsden, Fox tarafından yayınlanan ilk üç X-Men filminde Cyclops rolünü canlandırdı. Ayrıca 2014 yılında vizyona giren X-Men: Days of Future Past filminde de yine aynı karakterde çok küçük bir role sahipti.

x-men cyclops james marsden

- Reklam -

Bilindiği gibi X-Men’in film serisinde Wolverine karakterine takımın diğer üyelerinden daha çok odaklanılıyordu. Öyle ki bir süre sonra Hugh Jackman’ın canlandırdığı karakter serinin tanıtım yüzü haline geldi. Bu da, Cyclops gibi karakterlere çizgi romanlardaki önemlerine kıyasla daha küçük roller verildiği anlamına geliyordu. Genç Cyclops rolünü sonraki filmlerde Tye Sheridan üstlendi, ancak Disney’in Fox’u satın alması ve film evrenini sıfırlaması ile karakter de boşa düşmüş oldu.

- Reklam -

Marsden: X-Men Filmindeki Rolü İstememek Aptallık Olur

Screen Rant sitesi Sonic the Hedgehog’un vizyona girmesiyle birlikte filmde seslendirme yapan isimlerden biri olan James Marsden ile röportaj yaptı. Sonic haricinde X-Men konusunda da MCU’daki Cyclops’un rolünü tekrarlama olasılığını oyuncuya sordular. Marsden da konuyla ilgili şunları dile getirdi:
Harika bir soru. Demek istediğim, içinde bulunduğum üç filme bakıyorum ve hayatımın büyük bir parçası olduğunu görüyorum. Her biri, bir aileydi. Ben de ailenin parçası olduğum için çok minnettarım. Yani, yeniden rolü canlandırma şansım olsa buna hayır demek aptallık olur. Tabi ki isterim. Bu evrenin nereye gittiğini kim bilebilir? Kevin Feige ile hâlâ arkadaşız ve ara sıra konuşuyoruz. Ama elbette serinin nereye gideceğini şu anlık belirsiz. Ama asla bu evrene geri dönmeye karşı çıkmam. Bu deneyim için kalbimde özel bir yer tutuyorum.
x men cyclops james marsden 3

Aslında bu cümleler Marsden’in seriye dönmek istediğini söylediği ilk açıklamalar değil. Cyclops karakteri, o zamanlar Superman Returns çekimleri de devam ederken Marsden’in sınırlı çalışma saatleri nedeniyle The Last Stand’te öldürüldü ve ölümünün üçüncü X-Men filminin en büyük üzüntülerinden biri olduğu düşünülüyor.

Yeni seride Cyclops karakterinin aynı oyuncu tarafından canlandırılması sizce nasıl olur? İlk seride kendisini ve oyunculuğunu nasıl bulmuştunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* A Quiet Place Yönetmeni, Fantastik Dörtlü Filminde Oynamak İstiyor

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Keşke Jean Grey de hazır olsa da düzgün bir Phoenix izlesek. :smiley: :smiley:

    jean

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Wolverine bulsunlar bence, Hugh Jackman gitti filmlerin hepsi gişede patladı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

netflix

Netflix ve Hükûmetlerin Savaşı: İşte Yayından Kaldırılan Yapımlar

Çevirmenin Çemberi: Sür Pulluğunu Ölülerin Kemikleri Üzerinde

Çevirmenin Çemberi: Sür Pulluğunu Ölülerin Kemikleri Üzerinde