in

Avengers: Endgame Kadar Epik Bir Marvel Filmi Geliyor

Marvel cephesinden yeni ve heyecanlandıran açıklamalar geldi. Kevin Feige, Avengers kadar önemli bir yapımın yolda olduğunu belirtti.

disney marvel sinematik evreni Avengers
- Reklam -
- Reklam -

Marvel cephesinden sinematik evrenin geleceği hakkında açıklamalar geldiğinde yeni bir Avengers filminin de yolda olabileceği düşünülmüştü. Bu fikrin doğrulanmasının ardından, yeni filmde X-Men karakterlerini göreceğimiz söylentileri de yayılmaya başladı. Ayrıca, yeni filmin önceki ikisinden biraz daha dar kapsamlı olacağı da belirtiliyor.

Marvel Sinematik Evreni yetkililerinden Trinh Tran, kendisine Avengers’ın geleceği hakkında sorulan sorulara şöyle yanıt verdi:
“Şimdiki amacımız, 4. Faz’da duyurduğumuz yapımları gerçekleştirmek. Tahmin edileceği üzere, bu yapımlar yeni, farklı, heyecan verici ve seyircinin bağ kurabileceği türden olacak. On yıl öncesinden beri hayalimiz, Infinity War ve Endgame seviyesine gelebilmekti. Başlangıçta işlerin nereye varacağını biz de bilmiyorduk fakat bunu başardığımızı görmek harika.

Bir on yıl sonrasında da böyle bir seviyeye ulaşmak muhteşem olur. Bunun, Marvel Sinematik Evreni’nin birleştirici dokusu üzerine kurmaya devam edilecek bir hayal olduğunu düşünüyorum. Disney+’ı da göz önünde bulundurduğumuzda, karakterlerimizin o evrende yaşayacağı maceraların bizi gelecekte hangi hikayelere götüreceğini ve Sinematik Evren’in birleştirici dokusuyla nasıl bir araya geleceğini on yıl sonrasında görmek muhteşem olacak.”

- Reklam -

Farklı Karakterleri Bir Arada Göreceğimiz Yeni Bir Film Gelebilir

kevin feige avengers

Ayrıca, Kevin Feige de geçen hafta Brezilya’da katıldığı CCXP19 etlinliğinde Marvel Sinematik Evreni’nin gelecek yapımlarından bahsederken farklı serilerdeki karakterleri bir arada göreceğimiz yeni bir filmin de sinyallerini verdi. Marvel Sinematik Evreni’nin her parçasının birbiriyle bağlantılı olduğunu fakat tek filme odaklandıklarını da belirtti.

Fakat söz konusu filmle ilgili herhangi bir detay vermedi. Ve ne yazık ki yeni Avengers filmi hakkında da hernagi bir açıklama yapmadı.

MCU cephesinden son olarak Black Widow için de bir fragman yayınlanmış, Endgame göndermeleri hayranları heyecanlandırmıştı.

Black Widow

- Reklam -

Endgame hakkındaki gizemlerin henüz çözülmediği ve yeni detaylarla karşılaştığımızı da hatırlatalım. Yeni filmle buluşuncaya kadar birçok şaşırtıcı detay öğreneceğiz gibi görünüyor.

Yeni bir Avengers filmini siz de bekliyor musunuz? Sinematik Evren tarafından bize getirilecek yeni hikayeler, öncekilerden daha ilginç olur mu? Yoksa süper kahraman filmlerinin daha fazla uzatılmaması gerektiğini düşünenlerden misiniz?

Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz!

* * *

* Black Widow Fragmanında Yer Alan Avengers: Endgame Göndermeleri

Kaynak: BGR

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Farklı karakterlerden kasıt Nova ve Adam Warlock ise onu zaten biliyoruz. Umarım yeni Wolverine de olur filmde. Bu Marvel’dan tek beklentim :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Irishman - BAFTA

The Irishman İzlenme Rakamları Açıklandı

Netflix Abone Kayıp

Netflix, 2020’de 4 Milyondan Fazla Abone Kaybedebilir