in , ,

Son Hava Bükücü Aang ve Arkadaşlarının Yeni Maceralarını Anlatacak Filmde Kadro Belli Oluyor

Aang: The Last Airbender animasyon filmi için başroller açıklanmaya başladı. Avatar Aang için Eric Nam seçilirken Dave Bautista da kadroya katılan isimler arasında.

Aang: The Last Airbender Film Seslendirme Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Aang: The Last Airbender animasyon filmi seslendirme kadrosu belli olmaya başladı. Avatar Studios imzalı yapım, ana maceradan 10 yıl sonrasını konu alacak.

Avatar: The Last Airbender çizgi dizisi macerasına 2005 yılında Nickelodeon’da başladı. 3 sezonluk yapım, kendine has dünyası ve eğlenceli karakterleriyle birçok izleyicinin kalbini çaldı. Ardından The Legend of Korra ile hikâye devam etti. Çizgi romanlar, yemek kitapları, oyunlar derken Son Hava Bükücü popüler kültürün ikonik markalarından birisi hâline geldi.

2024’te ana hikâyenin live-action uyarlaması Netflix’te izleyicilerin karşısına çıktı. Platformun en pahalı prodüksiyonlarından birisine sahip olan dizi, şimdilik ortalama yorumlar alsa da yeni sezon onaylarını erkenden kaptı.

- Reklam -

Aang: The Last Airbender Film Seslendirme Kadrosu 2025

Diğer tarafta, 2005 tarihli çizgi dizinin yaratıcıları tarafından kurulan Avatar Studios da kendi maceralarını şekillendirmeyi sürdürdü. Ana hikâyeden 10 yıl sonra geçecek, Aang ve arkadaşlarının gençlik yıllarını konu alacak bir çizgi dizi için kollar sıvandı.

Aang: The Last Airbender Animasyon Filminde Seslendirme Kadrosu Şekilleniyor

Yeni çizgi filmin adı Aang: The Last Airbender olarak belirlenirken yapımın öne çıkan bazı karakterlerini seslendirecek sanatçılar da netleşmeye başladı.

Paramount’un CinemaCon etkinliğinde gerçekleştirdiği panelde Aang: The Last Airbender projesi hakkında bazı detaylar açıklandı. Filmde Aang karakterinin Eric Nam tarafından seslendirileceği belli oldu.

Ayrıca Dune: Part Two, Blade Runner 2049 ve Guardians of the Galaxy ile tanınan Dave Bautista’nın da yapıma dahil olduğu açıklandı. Bautista animasyon filminde kötü karakteri seslendirecek.

Aang: The Last Airbender Film Seslendirme Kadro

- Reklam -

Nam ve Bautista dışında yapıma dahil olan seslendirme sanatçıları arasında Dionne Quan, Jessica Batten ve Roman Zaragoza da yer alıyor. Ancak bu isimlerin hangi karakterleri seslendireceği şu an için bilinmiyor.

Animasyon filminin yönetmenliğini Scooby-Doo! Mystery Incorporated ve Voltron: Legendary Defender ile tanınan Laurent Montgomery üstleniyor. Ana çizgi dizinin yaratıcıları Michael DiMartino ve Bryan Konietzko da yönetim sürecinin bir parçası olarak ekipte yer alıyorlar.

Paramount Global’a ait Nickelodeon tarafından kurulan Avatar Studios, yakın gelecekte yeni Avatar projeleri üretmeye devam edecek.

Aang: The Last Airbender filminin 2025 yılı içerisinde vizyona girmesi bekleniyor.

Aang: The Last Airbender animasyon filmi için seçilen seslendirme ekibini siz nasıl buldunuz? Değerlendirmenizi Kayıp Rıhtım Forum’da yapabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2024 BAFTA Oyun Ödülleri Kazananları

2024 BAFTA Oyun Ödülleri’nde Kazananlar Belli Oldu: “Baldur’s Gate 3” Sürprizlere Şans Tanımadı

Yeni Scary Movie Filmi

Yeni “Scary Movie” Yapımı Duyuruldu: “Korkunç Bir Film” Serisi Yeniden Başlatılıyor